Kuva: AOP

Children of Bodomin viimeinen keikka julkaistaan albumina - maistiainen julki

08.12.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

A Chapter Called... Children Of Bodom (Final Show In Helsinki Ice Hall 2019 julkaistaan 15. joulukuuta 2023.

Children of Bodomin viimeisestä konsertista julkaistaan live-albumi. Joulukuun 15. päivä vuonna 2019 yhtye esiintyi viimeistä kertaa Helsingin jäähallissa.

A Chapter Called... Children Of Bodom (Final Show In Helsinki Ice Hall 2019) -niminen levy julkaistaan 15. joulukuuta 2023.

- On mahtavaa, että keikka siirtyy live-levyksi. Heille, jotka olivat paikan päällä, se on aikamatka. Ja niille, jotka eivät olleet, se on mahdollisuus kokea Children of Bodomin viimeinen keikka, kommentoi kitaristi Daniel Freyberg

- Tuo ilta oli hyvin erityinen. Kun In You Face -kappale alkoi, todellisuus iski minuun ja minun piti kääntyä pois päin yleisöstä, koska aloin itkeä. Muistot ja Alexin musiikki onneksi elävät ikuisesti, basisti Henkka Seppälä sanoo. 

Nyt albumilta on saatu ensimmäinen maistiainen Follow The Reaper -kappaleen muodossa. Voit kuunnella sen alta tai suoraan suoratoistopalveluista.

Children of Bodom oli yksi Suomen menestyneimpiä metalliyhtyeitä. Yhtyeen johtohahmo Alexi Laiho menehtyi vuoden 2020 lopulla.

Lue myös: Children Of Bodomin jäsenet avasivat yhtyeen nimikkobaarin - "Idea pyöri mielessä pitkään"

Lue myös: Edesmennyt Alexi Laiho palkittiin elämäntyöstä - Anna-sisko lausui kiitoksen koko perheen puolesta

Kilpailut

Uusimmat