XL5-Mica: Teemme levyn, jos englannin kieli toimii!

09.12.2009 13:47 -

Suomeksi laulavan XL5-yhtyeen jäsenet ovat alkaneet työstää musiikkia englanniksi. Sugar Skull Society -yhtyeeseen kuuluvat XL5:stä tutut Mica Ikonen, Petteri Tolonen ja Toni Uotila. Mica Ikonen selvittää uuden yhtyeen taustoja.

Puolisen vuotta sitten aloitettu projekti päätyi ensin pöytälaatikkoon, mutta kuunneltuaan kappaleita uudelleen bändi päätti julkaista kolme kappaletta MySpacessa.

Bändin on tarkoitus seurata, miten kappaleet uppoavat yleisöön. Mica Ikonen ei myöskään poissulje ajatusta mahdollisesta levystä tai tulevista Sugar Skull Societyn keikoista.

- Kyseiselle bändille on biisejä pilvin pimein, niitä ei vaan ole nauhoitettu, eli materiaalia kyllä on, Ikonen kommentoi Voicelle Sugar Skull Societyn tulevaisuutta.

Englanninkielisten sanoitusten takana on pyrkimys erottua XL5:n tuotannosta. Sugar Skull Societyn kokoonpano on hyvin pitkälle sama kuin XL5:n.

- Ajateltiin, että tehdään selkeä pesäero, vaihdetaan kieltä, Mica Ikonen tarkensi.

Sugar Skull Societyn nimen piti alunperin olla King of Sweden, mutta yhtye totesi, että tällä hetkellä King-alkuisia yhtyeitä on niin paljon, etteivät he voi pysyä alkuperäisessä nimessä. Yhtye päätyi nimeen, joka merkitsee tietynlaista meksikolaista pääkalloa.

Bändin uusi linja sekä uusi nimi herättävät heti kysymyksiä 90-luvulla huippusuositun XL5:n tulosta tiensä päähän.

- Ei voi koskaan sanoa ei koskaan, Mica Ikonen kommentoi XL5:n tulevaisuutta.

Kerroimme aikaisemmin tänään XL5-yhtyeen uudesta englannin kielisestä projektista

Kilpailut

Uusimmat