Eläkeläiset ylpeänä: Me turmelemme kaikki

03.02.2010 15:01 - Katariina Näreaho

Viime lauantaina käydyssä Suomen euroviisukarsintafinaalissa ennakkosuosikiksi nimitetty Eläkeläiset-yhtye joutuikin tyytymään kolmanteen sijaan. Eläkeläisten rumpali Kristian Voutilainen kertoi Voicelle, että yhtye on joka tapauksessa hyvin tyytyväinen sijoitukseensa.

Erityisen hienoa heistä on se, että ovat saaneet aikamoisen myllytyksen käyntiin.

- Ja se, että saatiin Marco Bjurström pois tolaltaan! Että hän ei pidäkään meistä on suorastaan huippusaavutus, Voutilainen täsmentää Voicelle.

Uutisoimme aiemmin, kuinka Bjurström kritisoi Eläkeläisten alkoholin käyttöä heidän esiintyessään. Voutilainen kertoi lukeneensa kyseisen uutisen, jossa Marco kommentoi yhtyeen toiminnan olevan loukkaus kaikkia rock-bändejä kohtaan.

- Kun ajatellaan, että Sex Pistolskin turmeli ainoastaan Suomen nuorison, mutta me turmellaan kaikki. Se se musta saavautus on ehdottomasti, rumpali kommentoi.

Tiedusteltaessa, aikovatko he ensi vuonnakin pyrkiä euroviisuedustajaksi, rumpali kertoo yhtyeen vitsailleen edustavansa seuraavalla kerralla jotain muuta maata.

- Kun ei kerran Suomelle kelvannut, niin ehkä me mennään kokeilemaan vaikka Saksan euroviisuehdokkaaksi. Jos ne siellä tajuais hyvän päälle.

Kilpailut

Uusimmat