Negativen ex-kitaristi muistelee bändistä lähtöään: 'Ongelmaa oli kuningas alkoholin kanssa'

21.03.2010 11:29 -

Uutta The Salvation -yhtyettään luotsaava Sir Christus tuli alunperin tunnetuksi Negativen kitaristina. Mies ei kiistä, etteivätkö bändistä lähdön aikaan velloneet päihdespekulaatiot olisi pitäneet osaltaan paikkaansa.

Negativen laulaja Jonne Aaron mainitsi pari vuotta sitten bändin rivit jättäneen Sir Christuksen lähdön syyksi huumesekoilut. Kitaristi kertoi Voicelle päihteiden olleen yksi syy isommassa vyyhdessä.

- Pientä ongelmaa oli kuningas alkoholin kanssa, siinä muitten ongelmien joukossa ja rupesin sitten hieman myös kiukuttelemaan. Puheet tietysti aina näissä kuvioissa paisuvat, mutta kyllähän rokkitouhuihin kuuluu sex, drugs and rock n' roll.

Kitaristi kertoo, että Negativen vauhti oli miehen bändissä mukana ollessa niin kova, ettei muusikoilla ollut aikaa käydä mieltä vaivaavia asioita läpi tarpeeksi hyvin. Tämä taas purkautui erilaisina lieveilmiöinä ja lopulta bändistä lähtemisenä. Rokkari kertoo, että muutaman vuoden takaisista ongelmista on kuitenkin nyt uuden yhtyeen myötä päästy.

- Nythän tässä mennään pyhällä hengellä, mutta eihän tässä sentään nyt mitään sunnuntaikirkko-meininkiä harrasteta.

Kilpailut

Uusimmat