Legendaariset jenkkirokkarit palasivat jälleen esiintymislavoille – yllätyskeikka salanimellä!

18.04.2010 15:48 -

Vuodenvaihteessa riviensä uudelleen kokoamisesta ilmoittanut Soundgarden heitti ensimmäisen paluukeikkansa perjantaina Seattlessa. Salanimellä esiintynyt bändi sai paikalle saapuneet fanit haltioihinsa.

Ensimmäistä kertaa 13 vuoteen yhdessä esiintyneen Soundgardenin laulaja Chris Cornell kertoi paikalle saapuneelle yleisölle, että kyseessä olisi lähinnä harjoituskeikka. Spin-lehden nettisivujen mukaan mies virnuili, että mikäli jokin biisi menisi pieleen, joutuisi yhtye aloittamaan kappaleen uudelleen alusta.

Yhtye oli kuitenkin raporttien mukaan tiukassa iskussa ja Nudedragons-salanimeä (anagrammiväännös Soundgardenista) käyttänyt yhtye heitti ihailijoiden mieliksi lukuisia harvemmin konserteissa kuultuja biisejä uransa varrelta.

Soundgarden-fanit saivat alun perin vihiä salakeikasta torstaina, kun seattlelainen radioasema vihjaili twitterissä, että seuraavana iltana olisi luvassa todellinen erikoistapaus. Kun pian sen jälkeen selvisi, että Nudedragons-nimeä käyttävä yhtye heittäisi keikan 1000 henkeä vetävällä Showbox-klubilla, alkoi melkoinen kilpailu keikkalipuista. Tiketit myytiinkin loppuun alle vartissa.

Mahdollisesta kiertueesta bändi ei ole tiedottanut. Ainut tähän mennessä ilmoitettu keikka on elokuisilla Lollapalooza-festivaaleilla.

Alkunsa vuonna 1984 saaneen bändin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Black Hole Sun, Spoonman, Rusty Cage ja Outshined.

Kilpailut

Uusimmat