30 Seconds To Marsin uutuusvideota ei saa esittää USA:n televisiossa - Jared Leton seksikohtaukset liian rajuja

29.11.2010 09:21 -

30 Seconds To Mars -yhtyeen laulaja Jared Leto kirjoittaa blogissaan bändinsä Hurricane-videon saamasta tuomiosta.

Leto on kopioinut blogiinsa nimettömäksi jäävältä tv-kanavalta saadun viestin, jossa avataan sekunneittain kaikki kohdat, jotka ovat ongelmallisia videon esityksen suhteen. Hän kertoo, että samansisältöisiä kirjeitä on tullut videon tiimoilta useita.

Tuomio on jyrkkä: Tällaisenaan videota ei saa esittää ollenkaan, ja korjaustenkin jälkeen videota saisi esittää aikaisintaan kello 22. Erittelyssä pahimman tuomion saa kohtaus, jossa "nainen kuljettaa sormeaan toisen naisen stringinauhaa pitkin ja koskettaa hänen anustaan". Tämä pitäisi poistaa kokonaan jotta videota voisi esittää.

Kanava on tehnyt pitkän listan muita huomioita kohtauksista, jotka eivät sovellu päivänäyttöön. Suurin osa näistä on eroottissävytteisiä (esimerkiksi "naisen pään taivutus eroottisesti taaksepäin"), mutta myös tappelukohtaukset saavat satikutia.

Leto kirjoittaa, että hän tekee kaikkensa neuvotellakseen Hurricane-videolle esitysmahdollisuuksia. Lue koko lista videon epäilyttävistä kohdista täältä (jaredleto.com) ja katso alta traileri.

Kilpailut

Uusimmat