Ensimmäinen Suomen Virallinen Kesähitti -voittaja paljastaa suosikkikesähittinsä

07.06.2011 16:02 -

The Voice järjestää tänä vuonna viidettä kertaa Suomen Virallinen Kesähitti -äänestyksen. Ensimmäisen Kesähitti-tittelin itselleen vuonna 2007 napannut Tea paljasti omat kesähittisuosikkinsa.

Suomen Virallinen Kesähitti -äänestyksessä on tällä kertaa mukana 18 kappaletta. Tytöt tykkää -kappaleellaan ensimmäisen äänestyksen voittanut Tea kävi myös antamassa omat äänensä kolmelle tämän vuoden suosikilleen ja paljasti samalla Voicelle, mikä on hänen oma suosikkinsa.

- Ykköseksi ehdokkaista valitsin Pojun Poika (Saunoo) -kappaleen. Se on mieletön biisi, kun kuulin sen ensimmäisen kerran, tiesin kyseessä olevan hitti. Toisiksi paras mielestäni taas on J-Lon:n On the Floor ja kolmanneksi valitsin Jare&VilleGallen Häissä - siinä on hitin ainesta.

Tealla on myös mielessä muita taattuja kesäbiisejä, jotka ovat jääneet mieleen vuosien sattossa.

- Niitä on kyllä monta. Ainakin PMMP:n Rusketusraidat on taattu, samoin Valvomon Mikä kesä. Omista nuoruusvuosista suosikkina on Alexian Summer Is Crazy sekä Paradision Bailando.

Käy antamassa omat äänesi tämän vuoden Suomen Virallinen Kesähitti -äänestykseen täällä. Äänestys toimii niin, että jokainen voi valita ehdokaslistalta kolme suosikkiaan. Ensimmäiseksi valittu saa kolme pistettä, toinen kaksi ja kolmas yhden pisteen. Suomen Virallinen Kesähitti julkistetaan juuri ennen juhannusta.

Kilpailut

Uusimmat