Peliyhtiö veikkaa: Tämä kappale on Suomen Virallinen Kesähitti

16.06.2011 18:06 -

The Voice etsii jälleen Suomen Virallista Kesähittiä. Peliyhtiö Unibet uskoo, että lätkähuuma nostaa voittajaksi Pojun Poika saunoo -rallatuksen.

Tämän vuoden kesähittiäänestyksestä on Unibetin mukaan tulossa MM-kultahuuman seurauksena kahden jääkiekkojuhlista tutun yhteislaulun välinen taisto. Kisan ykkössuosikki on peliyhtiön mukaan Pasi "Poju" Heinosen mukaansatempaava Poika saunoo kertoimella 2,50.

Unibetin mukaan tiukimman haasteen heittää IFK:n mestaruusjuhlien myötä valtaisaan suosioon noussut Jare & VilleGalle feat. Märkä-Simo - Häissä, jonka kerroin 3,00 on vain hieman Pojua perässä.

Peliyhtiön mukaan yllä mainittuja kappaleita puoltaa kappaleiden suomenkielisyys ja helposti mieleen jäävät kertosäkeet. Kaksikon kovin uhkaaja on Unibetin mielestä Jennifer Lopezin ja Pittbullin On The Floor. Lattarivaikutteinen superhitti saa kertoimen 6,00.

Voicen yleisö päättää virallisen kesähitin tänä vuonna jo viidennen kerran. Ehdokkaita on tällä hetkellä 19, ja noin kuukauden kestävä äänestys päättyy ensi keskiviikkona 22. kesäkuuta Heräämössä klo 08:00 jälkeen.

Suomen Virallista Kesähittiä 2011 pääset äänestämään tästä!

Kilpailut

Uusimmat