Paluun tehneiden jenkkirokkareiden odotetusta levystä tulossa ’todella raskas’

20.06.2011 21:31 -

Viime vuonna odotetun paluun tehnyt Soundgarden työstää parhaillaan uutta studiolevyä, jolla kitaristi Kim Thaylin mukaan tullaan kuulemaan todella rankkoja sävyjä.

Kim Thayil kertoi Metal Hammer -lehden tuoreessa haastattelussa, kuinka työn alla olevaa levyä varten bändi on ehtinyt työstää 14 kappaletta, joista osa on liki valmiita ja osa taas hyvinkin raakileita.

- Kappaleiden tunnelma on ehdottomasti todella raskas. Olemme aina yrittäneet tehdä raskasta ja aggressiivista musiikkia ilman, että kuulostaisimme rystysiä heiluttaville nuijille. Tuore materiaali toteuttaa tuota ajatusta - tuoda esiin aggressiota ja vihamielisyyttä uusilla tavoilla. Me emme koskaan ole olleet mitenkään iloisia tyyppejä, emme myöskään mikään bailubändi tai muutenkaan sosiaalinen yhtye.

Soundgarden kiertää Yhdysvaltoja heinäkuussa, mutta mahdollisista Euroopan-keikoista ei ole tihkunut tietoa. Bändi ei ole myöskään vielä kertonut, milloin uuden levyn on määrä ilmestyä. Soundgardenin edellinen studioalbumi Down On The Upside ilmestyi vuonna 1996.

Lähde: Metal Hammer

Kilpailut

Uusimmat