Yllätys: Riitoihin hajonnut brittiyhtye tekee paluun?

21.10.2011 08:30 - Eeva Rajala

Kuopatun Oasis-yhtyeen solisti Liam Gallagher on ällistyttänyt ilmoituksellaan.

Liam Gallagherin mukaan hän harkitsee yhtyeen paluuta (What's The Story) Morning Glory -albumin 20-vuotisjuhlavuotena vuonna 2015. Aiemmin Noel on puhunut samaisesta asiasta, joten paluu voi olla täysin mahdollinen kaikkien riitelyiden jälkeen. 

- Vuonna 2015, jos saamme kaiken paskan sivuun, voimme kiertää ja soittaa albumia kokonaisuudessa juhlan kunniaksi. Olisin siihen valmis...Hän [Noel] puhuu siitä koko ajan, joten haluan lopettaa hänen kärsimyksensä, Liam Gallagher kertoo Rolling Stone.

Liam Gallagherin mukaan hänen veljensä pitää ensiksi ymmärtää, ettei sooloilu ole Noelin juttu. Liam ei myöskään suhtaudu liian vakavasti Oasiksen mahdolliseen paluuseen.

- Jos se ei toimi, ei voisi kiinnostaa vähempää. Olen aika onnellinen Beady Eyessa.

Oasis hajosi vuonna 2009 Liamin ja hänen veljensä Noel Gallagherin välisiin riitoihin. Miesten välit ovat olleet poikki siitä lähtien ja miehet tekevät nyt musiikkia omilla tahoillaan.

Liam Gallagherin tehdessä musiikkia Beady Eye -yhtyeen kanssa ja Noelin luodessa soolouraa, veljekset ehtivät haukkua toisiaan vähän väliä. Liam haastoi Noelin oikeuteen aiemmin tänä vuonna syyttäen veljeään hänen herjaamisestaan sekä valehtelusta. Noel on ehtinyt jo pahoitella asiaa, mutta oikeusjuttu on edelleen vireillä ja veljekset jatkavat taisteluaan median välityksellä.

Tämän takia onkin hieman yllättävää, että Liam on lämmennyt paluuajatukselle. Voi olla, että miehen ajatuksiin on vaikuttanut yhden hänen lempiyhtyeensä Stone Rosesin paluu-uutinen.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat