U2-tähti syyttää kenkiä pieleen menneestä keikasta

02.11.2011 08:00 - Eeva Rajala

U2:n keulahahmo Bono syyttää omia kenkiään huonosti menneestä kesäkeikasta.

Bonon mukaan väärät kengät olivat syynä siihen, että U2:n pääesiintyjäkeikka maineikkaalla Glastonbury-festivaalilla epäonnistui kesällä.

Sateen takia lavan pinnasta muodostui lähes luistinrata, eivätkä Bonon kengät pitäneet lavalla yhtään. Bono selventää Q-lehden haastattelussa, että keikan epäonnistumiseen vaikutti myös muut asiat.

- Lavan alla oli dj, joka soitti keikkojen välissä musiikkia. Hän törmäsi meidän tietokonejärjestelmäämme, ja menetimme sen. Sitten kävelin lavalle ja tajusin, että se on kuin luistelurata ja minulla on väärät kengät. En voinut liikkua - olin jumissa yhdessä pisteessä. Olimme sekoamassa, Bono selventää.

Bono on aiemmin nostanut esille U2:n tulevaisuuden ja uusien levyjen merkityksen. Mies on alkanut kyseenalaistaa rockveteraanien olemassaoloa nykyisessä musiikkikentässä jo siinä määrin, että muut yhtyeen jäsenet ovat menettämässä hermonsa. Kitaristi The Edge on kuitenkin sanonut, että on yhtä mahdollista että yhtye tekee ensi vuonna levyn kuin se, ettei levyä tule.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat