X Factor -juontaja sai sittenkin potkut – brittiläisyys syynä?

31.01.2012 10:15 - Eeva Rajala

Yhdysvaltain X Factor -kilpailun juontajana ensimmäisellä kaudella toiminut brittiläinen Steve Jones on joutunut luopumaan juontajan pestistä.

Steve Jones ilmoitti asiasta Twitterissään, ja hänen kirjoituksestaan saa sen käsityksen, ettei lähtö juontajan paikalta ollut hänen ideansa:

- En juonna seuraavaa X Factor -kautta, mikä on sääli. Mutta en voi valittaa, koska minulla oli hauskaa. Hyvää jatkoa kaikille show'n parissa, Jones kirjoitti.

Aiempien huhujen mukaan brittitähti joutuisi jättämään juontopestin, koska yleisö ei ollut vakuuttunut Jonesin juontotaidoista ensimmäisellä kaudella. Show'n pomo, musiikkimoguli Simon Cowell kertoi kesken kautta, ettei Jonesin työpaikka ole uhattuna ja tämä tekee hyvää työtä.

Jones ei ole ainoa brittitähti, joka on siirretty syrjää Yhdysvaltain X Factor -työntekijöiden riveistä. Laulajatar Cheryl Cole joutui siirtymään tuomaristosta syrjään amerikkalaisen Nicole Scherzingerin tieltä. Liekö jenkeissä sitten niin herkkiä brittiaksentille, joka tuntunee vieraalta. Yhdysvaltain X Factorin toinen kausi starttaa myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat