Timo Tolkki lyttää Stratovariuksen: Pelkkä rahantekokone

13.02.2012 18:15 -

Vuonna 2008 Stratovarius-taipaleensa päättänyt Timo Tolkki antaa tuoreessa haastattelussa varsin tiukkoja kommentteja yhtyeen nykytilasta.

Tuoreessa Rock Overdose -sivuston haastattelussa Tolkki kertoo, että liikkeellä olleet huhut uudesta Strato-nimisestä yhtyeestä vanhojen Stratovarius-jäsenten kanssa pitävät paikkansa. Suunnitelmat kuitenkin kariutuivat.

- Kyllä, se on totta. Minä, Tuomo Lassila (Startovariuksen perustajajäsen) ja Antti Ikonen (ex-kosketinsoittaja) kävimme katsomassa Roger Watersin The Wall -konsertin Helsingissä. Olemme keskustelleet tekevämme Return To Dreamspace -nimisen levyn. Lähetin Stratovariukselle viestin, jossa kysyin voisimmeko käyttää bändin nimeä tätä yhtä levyä varten, sillä mukana on yhtyeen perustajajäsen. Saimme vastaukseksi ilkeän kirjeen lakimieheltä, jossa mainittiin, että meidän haastetaan oikeuteen, mikäli käytämme nimeä.

- Se osoittaa bändin nykyasenteen ja on surullista nähdä, että yhtye jolla oli joskus elämä ja sielu, on nykyään pelkkä tuotemerkki. Rahantekokone, vaikkakin musiikkibisneksen nykytilanne kyllä tulee vaikuttamaan myös heihin.

Tolkki kertoo myös, että entinen Stratovarius-rumpali Jörg Michael päätti ottaa bändistä lähtöpassit, sillä hän ei pitänyt enää bändin musiikillisesta suunnasta.

- Hän soittaa ilmeisesti nykyään jossain kreikkalaisbändissä. Stratovariusta ei tule enää olemaan viiden vuoden kuluttua.

Lähde: Rock Overdose

Kilpailut

Uusimmat