Hups, maailmantähden alushousut vilahtivat Helsingin konsertissa

03.03.2012 14:51 - Mikko Räsänen

The Sounds -laulaja Maja Ivarsson innostui eilen Helsingin konsertissa esiintymään niin, että häneen hameensa nousi vähän liiankin ylös.

The Sounds heitti eilen huikean keikan Helsingin Kaapelitehtaalla. Eilinen ja tänään Kaapelitehtaalla järjestettävä toinen konsertti ovat bändin kiertueen viimeiset. Toista vuotta jatkuneen kiertueen päättyminen on bändillekin tunteikas tapahtuma. Niinpä yhtyeen jäsenet olivat kutsuneet vanhempiaan ja läheisiään Ruotsista Helsinkiin seuraamaan konserttia.

Bändi tarjosikin yleisölle parastaan. Laulaja Maja Ivarsson intoutui esiintymään sellaisella vimmalla, että hänen hameensa nousi muutamaan otteeseen niin ylös, että se paljasti yleisölle mustat alushousut.

The Sounds esiintyy tänään lauantaina Kaapelitehtaalla toistamiseen. Bändi tietää sen, että innokkaimmat fanit ovat ostaneet liput molemmille keikoille. Kaksi keikkaa katsovia faneja hemmotellaankin sillä, että yhtye heittää eri setit molempina iltoina, sillä yhtye suunnitteli vaihtavansa kahdeksan eilen esitettyä kappaletta toisiin tämän illan settiä varten.

Kilpailut

Uusimmat