Sabaton hajoaa!

30.03.2012 23:30 - Mikko Räsänen

Ruotsin suosituimpiin metalliyhtyeisiin kuuluva Sabaton hajoaa lähes kokonaan, kun neljä bändin kuudesta jäsenestä jättää yhtyeen.

Viime vuosina tasaisesti suosiotaan kasvattanut ruotsalainen metalliyhtye Sabaton hajoaa, sillä bändi on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan neljä yhtyeen jäsenistä jättää yhtyeen. Lähtevät jäsenet ovat rumpali Daniel Mullback, kosketinsoittaja Daniel Mÿhr sekä molemmat kitaristit Oskar Montelius ja Rikard Sundén.

Jäljellejäävät jäsenet laulaja Joakim Brodén ja Pär Sundström aikovat jatkaa Sabatonia ja etsiä korvaavat jäsenet lähtijöiden tilalle. Uusien muusikoiden etsinnällä tulee olemaan kiire, sillä bändin olisi määrä jatkaa Pohjois-Amerikan kiertuetta huhtikuussa. Sabaton on myös buukattu esiintymään Helsingin Tuska-festivaaleilla ensi kesänä.

Osa faneista on ehtinyt toivoa, että kyseessä olisi ennenaikainen aprillipila. Toive on ikävä kyllä turha, sillä huhut hajoamisesta vuotivat julkisuuteen jo maanantaina. Rumpali Daniel Mullback on myös vahvistanut Facebook-sivullaan tapahtuneen.

PÄIVITYS LA KLO 12.03: Ruotsalainen radioasema Bandit Rock paljasti Twitterissä, että Sabaton vierailee radiossa maanantaina ja esittelee tuolloin myös bändin uudet jäsenet. Eli uudet muusikot olikin katsottu valmiiksi jo ennen kuin tieto neljän jäsenen erosta julkaistiin.

Kilpailut

Uusimmat