Skid Row –tähti nöyryytti lämppäriyhtyettä kiertueellaan

18.06.2012 22:45 -

Skid Row –laulajana aikanaan tunnetuksi tullut Sebastian Bach ei ole maailman mukavin tyyppi, ainakin jos miehen lämppärinä toimineen Stormzone-yhtyeen muusikoita on uskominen.

Viime viikolla Bachia Brittikiertueella lämmitellyt Stormzone-yhtye kertoo Classic Rock -lehdessä, kuinka laulaja teki yhtyeen soittamisesta liki mahdotonta. Jo ensimmäisen keikan jälkeen Bach oli tuittuillut ja valittanut bändille muusikoiden matkatessa lautalla Glasgow'hun.

- Olimme vielä fiiliksissä keikan jälkeen. Hän oli kuitenkin toista mieltä. Hän ei ollut innoissaan, vaan valitti monitoreista ja kun hän huomasi, että meillä ei ole tarjota tupakkaa, hän poistui paikalta kesken lauseen.

Seuraavassa keikkapaikassa Stormzone-muusikoille oli selvinnyt, että luvattua takahuonetta ei ollutkaan tarjolla.

- Keikkapaikan henkilökunta kertoi pahoitellen, että meillä ei ole takahuonetta, sillä Sebastian Bachin kiertuemanageri tarvitsi huoneen läppärilleen.

Bändi kertoo suostuneensa tilanteeseen ja päättäneensä keskittyä illan keikkaan. Bach henkilökuntineen ei kuitenkaan halunnut tehdä esiintymistä lämppäriyhtyeelle liian helpoksi.

- He määräsivät, että me saisimme lavalle vain yhden monitorin, yhden laulumikrofonin ja yhden ainoan mikrofonin koko rumpusettiä varten. Silloin kyllä tajusimme, että meitä kustiin silmään, mutta yritimme tehdä parhaamme.

Keikan jälkeen yhtyeelle kuitenkin selvisi, että heille maksetaan luvatusta keikkapalkkiosta ainoastaan puolet. Ja jotta tilanne ei olisi ainakaan mennyt sujuvammin, pian bändille kerrottiin, että he saisivat potkut kiertueelta, vaikka tarkoitus oli kiertää Bachin kanssa kolmen viikon ajan.

- Saimme kiertuemanagerin numeron ja meidän käskettiin selvittää asia omin nokkinemme. Hän vain kertoi: "sori jätkät, en voi tehdä mitään. Sebeastian ei halua teitä kiertueelle". Siihen loppui kiertueemme Sebastian Bachin kanssa.

Lähde: Classic Rock

Kilpailut

Uusimmat