Frank Ocean peruutti Flow-esiintymisensä - festarikansa raivostui

10.08.2012 16:15 - Rea Tallgren

Frank Oceanin keikan peruuntuminen selvisi festivaalijärjestäjille vasta tänään.

Flow-festivaalin sivuille ilmestyi noin kolmen aikaan iltapäivällä viesti, jossa miehen esiintymisen peruuntumisesta kerrottiin seuraavasti: 

"Valitettavasti saimme juuri tiedon, että Frank Ocean peruu esiintymisensä. Artisti menetti eilen Oslossa keikalla äänensä, eikä näin ollen voi esiintyä Flow'ssa.

Tämän vuoksi Miike Snow siirtyy päälavalle klo 21.15 ja Nokia Blue Tentiin jää
tyhjä slotti.

Koska perjantain ohjelmisto on kokenut monia muutoksia, käyttämättömät perjantain päiväliput on mahdollista palauttaa Tiketin Urho Kekkosenkadun myymälään ensi viikon perjantaihin asti." 

Festivaalikansa ei ollut kuitenkaan asiaan tyytyväinen. Moni vaati mahdollisuutta saada jonkinlaista hyvitystä kolmen päivän lippuihin, viitaten Bobby Womackin, Flying Lotuksen ja nyt Oceanin peruuttamisiin. Flow festivaalin puolesta kuitenkin muistutettiin, ettei peruutus johtunut heistä.

"Useamman päivän lippuihin ei ole tiedossa kompensaatiota, sillä näiden päivien artistikattauksesta valtaosa on pysynyt ennallaan, ja tapahtuma on kokonaisuus, joka koostuu lukuisien esiintyjien keikoista.

Peruutukset ovat aina valitettavia, ja olemme niiden aiheuttamasta mielipahasta pahoillamme, mutta esimerkiksi tämä peruutus on festivaaliorganisaatiosta täysin riippumaton."

Jotkut kommentoijat olivat aidosti pahoillaan vain keikan peruuntumisesta ja vaativatkin kärkkäimpiä kommentoijia ymmärtämään myös festivaalijärjestäjiä. Osa taas yritti suostutella itselleen kompensaatiota esimerkiksi oluen muodossa.

Lähde: Flow Festival Facebook

Kilpailut

Uusimmat