Karri Koira tanssitti, laulatti ja vakuutti

21.01.2013 17:45 - Karoliina Kotala

Kovassa nosteessa oleva Karri Koira keräsi tuvan täyteen esiintyessään lauantaina helsinkiläisessä ravintola Korjaamossa.

Pitkän linjan r'n'b-artisti Karri Koiran kauan odotettu esikoislevy K.O.I.R.A. ilmestyi 30. marraskuuta, jonka jälkeen mies onkin ollut melkoisessa nosteessa. Suosio näkyi myös siinä, että ennakkoliput artistin ja Ruudolfin viime lauantaiselle keikalle myytiin loppuun hetkessä. Saapuessani keikkapaikalle yli puolta tuntia ennen keikan alkua, olivat jonot jo sadan metrin mittaiset.

Pitkien jonojen vuoksi hiukan myöhässä alkanut keikka käynnistyi anteeksipyytelemättä suoraan Kaikki tai ei mitään -hitillä. Täyteen ahdettu tanssilattia heräsikin välittömästi eloon ja pysyi liikkeessä koko reilun tunnin kestävän keikan ajan. Nopeasti kävi myös selväksi, että valveutuneelle keikkayleisölle K.O.I.R.A.-levy oli tullut tutuksi, sillä lähes poikkeuksetta yleisö osasi jokaisen kappaleen sanat ja lauloi ne myös kuuluvasti mukana. Hyvä tunnelma ja erityisesti suosio vaikutti yllättäneen myös Koiran ja Ruudolfin, jotka nauttivat keikasta ja olivat tunnelmasta silminnähden yhtä mielissään kuin haltoitunut yleisö.

Pankki räjähti lopullisesti Mammat riivaa -kappaleen alkaessa, jonka myötä yleisö irrotteli ahtaudesta huolimatta. Iltaan mahtui myös akustinen leirinuotiohetki, kun kaksikko esitti koskettavan Leijonakuningas-kappaleen kitarasäestyksellä. Dj:n säestyksellä muutoin vedetty keikka olisikin tarjoillut täyden kympin keikkaelämyksen livebändin säestyksellä.

Kaikin puolin Karri Koiran keikka tarjosi hyväntuulisen ja tanssittavan illan, joka oli yksi parhaista pitkiin aikoihin. Tilaisuuden tullen, suosittelen kaikille lämpimästi!

Alla Kaikki tai ei mitään -kappale.

Kilpailut

Uusimmat