Karri Koira tarjosi Flow'n parhaimmat R&B-bileet

11.08.2013 11:45 - Katariina Näreaho

Jättimäistä suosiota nauttiva Karri Koira veti Flow Festivalin Nokia-teltan ääriä myöten täyteen.

VOICE ARVIOI: Viime vuoden lopulla debyyttilevynsä julkaissut Karri Koira on todella löytänyt tien suomalaisten sydämiin. Keikka toisensa jälkeen kultakurkku on tanssittanut täysiä tanssilattioita, ja myös tänä lauantaina Flow Festivalin suuri sininen teltta oli täynnä.

Koira ja rap-artisti Ruudolf laulattivat hiteillään festarikansaa, joka loppujen lopuksi tulkitsi hittibiisejä jopa kovempaa kuin artisti itse. Biisi biisiltä tunnelma valtavassa teltassa oli käsinkosketeltava, eikä yleisöstä varmastikaan löytynyt ihmistä, joka ei olisi jalallaan tampannut tahtia. Energisen show'n lisäksi silmänruokaa tarjosi Ruudolf, joka lihaksikkaalla vapaaottelijan vartalollaan ja sulavahkoilla lantionliikkeillään huumasi naispainotteisen yleisön.

Fanien lisäksi paikalla oli myös heitä, joille Koira oli vielä melko tuore tuttavuus. Ruudolfin vastaus ilmeisesti yleisöstä tulleeseen biisitoiveeseen, "Koirakaveri ei oo meidän biisi", herätti huvitusta, mutta pyyntö annettiin erehtyneelle anteeksi. Bileet jatkuivat ja huipentuivat lopulta Mammat riivaa -biisin lattarirytmeihin.

Kilpailut

Uusimmat