Suomalaisten huippuartistien salainen kappale julkaistiin vihdoin - kuuntele Kesä kunnossa

29.04.2014 16:45 - Katariina Näreaho

Voice kertoi jo viikkoja sitten, miten useat kotimaiset huippuartistit ovat työstäneet salaista projektia. Salaisuuden verhoa on raoteltu kevään mittaan ja nyt biisi on vihdoin kuultavissa.

Kesä kunnossa -kappale käynnistää tämän vuoden Kesähitti-äänestyksen. Biisillä ovat mukana tunnetut räppärit Uniikki, Lord Est ja Tuomas Kauhanen sekä Voicen Illan Oku Luukkainen. Kappaleen tuotannosta puolestaan vastaavat monista räppihiteistä tunnetut Juha-Matti Penttinen ja Ossi Riita, eli Millionaire Men.

- Siitä tuli hyvä biisi. Kappale on esimerkki siitä, mistä asioista kesähitti muodostuu. Hitti ei synny sattumalta, vaan siinä täytyy olla tietyt elementit ja tässä biisissä ne on, toteaa Voicen musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaari.

Artisteja ei tarvinnut pitkään houkutella Kesä kunnossa -biisiin mukaan. Moni oli valmis ottamaan osaa heti!

- Kun kuulin, että mukana on Suomen parhaita räppäreitä ja parhaat tuottajat, en miettinyt kahta sekuntia kauempaa, vaan lähdin ilman muuta heti mukaan, Lord Est tuumaa.

Kuuntele Kesä kunnossa -biisi alta!

Vuotuinen Kesähitti-äänestys starttaa Voicella maanantaina 5. toukokuuta. Tuolloin julkaistaan siis Kesähitti-ehdokkaat joista sinä valitset voittajan!

Kilpailut

Uusimmat