Pariisin Kevät teki coverin Eppu Normaalin kappaleesta - kuuntele

13.06.2014 10:33 - Rea Tallgren

Pariisin kevät on ottanut käsittelyynsä Pimeyden tango -kappaleen.

Pariisin Kevät on julkaissut coverversion Eppu Normaalin kappaleesta Pimeyden tango. Pimeyden tangosta valmistui myös musiikkivideo. Sen on ohjannut Hannu Aukia.

Pariisin kevään keulamies Arto Tuunela kertoo kappaleen teosta seuraavaa:

- Oman version tekemisessä jonkun toisen biisistä on pointtia ainoastaan, mikäli sille löytyy oma identiteetti, oma soundi ja tunnelma. Mun mielestä meidän Pimeyden tango taipui aika nätisti Eppuja diggailevaksi Pariisin Kevääksi. Ollaan muuten jo kokeiltu biisiä livenä ja tuntuu hyvältä.

- Musavideon kanssa on mun mielestä kans ollennaista pitää mukana ajatus, että tehtäis jotain muuta kuin mainos biisille, vaikka se varmasti osittain sitäkin on. Mut on kuitenkin huomattavasti helpompi suostutella tekemään zombie-video, kuin vaikkapa sellainen, jossa soitetaan näyttävästi instrumentteja ja pyritään näyttämään edustavilta. En ole varma onko jälkimmäinen meidän tapauksessa edes mahdollista, kun ollaan jo valmiiks liian viileitä, Tuunela kertoo.

Katso kappaleen musiikkivideo ja kuuntele kappale alta.

Yhtyeen versio löytyy maaliskuussa julkaistulta Eput rautaa -kokoelmalta. Uutisoimme tällä viikolla legendaarisen amerikkalaisen musiikkilehti Rolling Stonen kirjoittaneen artikkelin, jossa se kehotti lukijoitaan kuuntelemaan Eppu Normaalia. Lue tuo juttu tästä.

Kilpailut

Uusimmat