Laulajakaunotar perustaa ensimmäisen transnaisten tyttöbändin - esikuvana Spice Girls!

09.10.2014 17:02 - Senni Loikala

Transsukupuolinen muusikko Nikki Exotika kertoo YouTube-videolla ihailua herättävästä projektistaan, joka saattaa synnyttää poppaavan tyttöbändin.

Nikki Exotika, 32, on amerikkalainen muusikko. Hän rakastaa poppia ja tahtoo keskittyä nimenomaan mainstream-musiikin tekemiseen.

- Olen sekoitus Madonnaa, Gagaa ja Britneytä, kuvailee Exotika.

Itsekin transsukupuolinen Exotika aikoo perustaa ensimmäisen transnaisten tyttöbändin Yhdysvalloissa. Tulevalla yhtyeellä on jo nimi, The Secret Girl.

- The Secret Girl tulisi olemaan sekoitus Pussy Cat Dollseja ja Spice Girlsejä transmausteella. ... Maailmassa on ollut transsukupuolisia malleja, näyttelijöitä, aktivisteja, kirjailijoita, mutta ei transsukupuolisia muusikkoja, jotka tekevät mainstreamea, Exotika sanoo.

Tällä hetkellä laulaja etsii jäseniä transnaisten bändiin. Hän toivoo jäsenien edustavan eri rotuja, jolloin faneja saattaisi olla joka puolella maailmaa.

Laulaja kertoo bändinperustamisaikeistaan tuoreella YouTube-videolla, jolla nähdään myös ensimmäisen bändijäsenkokelaan koe-esiintyminen.

- Odotan jännityksellä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tämä osoitti, että on olemassa kauniita transnaisia, jotka ovat lahjakkaita ja joilla on ääntä. Meidän täytyy tulla kuulluiksi, Exotika kertoo.

Lue myös: Sukupuoltaan korjannut mallikaunotar jakaa tarinansa

Kilpailut

Uusimmat