7 asiaa, joita miehet parisuhteelta haluavat

09.04.2014 12:15 - Reija Saarinen

Myös miehillä on haaveita ja tarpeita, joita he parisuhteelta haluavat.

Moni nainen on varmasti pohtinut sitä, mitä miehet todella parisuhteelta haluavat. Nyt nämä haaveet on kirjattu seitsemän kohdan listaan, joka jokaisen naisen kannattaa lukea.

1. Mies haluaa tuntea itsensä sankariksi

Mies haluaa olla oman naisensa Supermies. Hän haluaa kantaa naista sylissään ja näyttää hänet koko maailmalle. Anna siis hänen auttaa sinua ja näyttää omat voimansa.

2. Mies haluaa hyväksyntää

Miehet haluavat tuntea hyväksyntää myös silloin, kun he naisen mielestä täyttävät tiskikoneen väärin, jättävät wc:n istuimen ylös tai unohtavat asian, joka hänelle on sanottu tuhanteen kertaan. Näistä jokainen kun on inhimillinen virhe, joka sattuu silloin tällöin. Ehdoton hyväksyntä rakkaalta myös silloin, kun poikamainen käytös nostaa päätään, vahvistaa miestä. Vain silloin, kun häntä rakastetaan juuri sellaisena kuin hän on, haluaa hän tulla paremmaksi ihmiseksi.

3. Mies haluaa tietää elämästäsi

Monet naiset jättävät kertomatta miehilleen tunteistaan, sillä he pelkäävät tämän reaktiota. Totuus on kuitenkin se, että tällä tavoin nainen tulee jättäneeksi miehen syrjään. Näin hän ei opi tuntemaan todellista rakastaan. Pariskunnat kasvavat vahvemmiksi yhdessä, ei erikseen.

4. Miehet haluavat seksiä, jossa hän näkee

Miehet ovat olentoja, jotka syttyvät siitä mitä he näkevät. Tästä syystä seksi valoisassa paikassa silmät auki on miehen mieleen. Katseiden kohtaaminen makuuhuoneen puolella tekee seksistä kuumaa ja sen lisäksi se vahvistaa sidettänne.

5. Miehet haluavat kommunikoida

Myös miesten mielestä kommunikointi on hyvän suhteen perusta. Miehille sopii kuitenkin kommunikointi, jossa hän ei joudu arvailemaan. Naisen kannattaa siis sanoa suoraan miehelleen mitä hän todella ajattelee, sillä miehet eivät halua arvailla.

6. Mies haluaa hikoilla yhdessä

Mikään ei ole seksikkäämpää kuin yhdessä hikoilu. Mies nauttii siitä, että hän saa katsella rakastaan hikisenä treenin lomassa. Tällä tavoin mies nimittäin näkee todellisen ja aidon rakkaansa. Yhdessä treenaaminen myös rakentaa suhteesta vahvemman.

7. Mies haluaa, että molemmilla on myös oma elämä

Miesten mielestä on hyvin tärkeää, että molemmilla on myös omat elämät. Hän haluaa pitää omat ystävänsä, harrastuksensa ja intohimonsa. Toki hän haluaa tehdä asioista yhdessä rakkaansa kanssa, mutta koko vapauttaan hän ei halua menettää.

Oletko joskus miettinyt, oletko onnellisessa suhteessa? Tuon saat selville muutamasta merkistä. Jutun aiheesta löydät täältä.

Lähde: MindBodyGreen

Kilpailut

Uusimmat