Kuva: Fotolia

Naisille lähetettävät peniskuvat jäävät historiaan? Deittisovellukselta odotettu ratkaisu

21.03.2017 20:45 - Senni Loikala

Jotkut miehet lähettävät tuntemattomille naisille yllätykseksi kuvia kiihottuneista sukuelimistään. Brittisovellus ratkaisi pulman työkalulla, joka tunnistaa alastonkuvat muiden joukosta.

Erityisesti monet deittisovelluksia käyttävät naiset - ja kenties myös osa miehistä - ovat vastaanottaneet kuvia, joita he eivät odottaneet näkevänsä, nimittäin tuntemattomien lähettämiä alastonkuvia tai lähikuvia genitaalialueesta.

Alastomuutta sisältävien kuvien, esimerkiksi kuvan kiihottuneesta peniksestä, lähettämistä tuntemattomille voidaan kutsua lähes jo ilmiöksi, joka on ollut vallalla jo pitkään.

Nyt suosittu brittiläinen deittisovellus TrueView on keksinyt ratkaisun ongelmaan. Kyseessä on applikaatioon kehitetty työkalu, joka tunnistaa automaattisesti palvelun kautta ladattavat alastonkuvat. Jos sovellus havaitsee alastomuutta kuvissa, on kuvien lähettäminen muille mahdotonta.

- Uskon, että suurin osa nettideittailijoista tahtoo peniskuvien ja liikaa paljastavien kuvien jäävän historiaan, deittisovelluksen edustaja Matt Verity kommentoi.

Nähtäväksi jää, kehittävätkö myös suomalaisten suosimat deittisovellukset ja -palvelut tulevaisuudessa käyttöönsä alastonkuvat tunnistavan työkalun. Olisiko se sinusta hyvä idea?

Lue myös: Tinderin suosituimpien miesten ja naisten kuvat julki - katso

Lue myös: Sinkku! Yksi harrastus on ylitse muiden, jos haluat vilkkaamman seksielämän

Lue myös: Tinder-käyttäjä sai shokeeraavan viestin matchiltään: "Menetin luottamukseni ihmisiin"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat