Kuva: Fotolia

Miten saat kumppanisi hulluksi himosta? Horoskooppimerkki paljastaa

28.11.2017 22:45 - Senja Rapila

Kalat rakastavat superromanttisia arjen irtiottoja, kun taas Vesimiehet syttyvät mitä erikoisemmista asioista.

Voit etsiä kumppanisi horoskooppimerkin alapuolelta.

Kauris (22.12-19.1)

Rentoutuminen on Kauris-horoskooppimerkin edustajille elintärkeää, jos haluaa saada hänestä kaikki irti sängyn puolella. Pyydä siis hänet lepäämään sängylle ja hiero hellästi hänen sääriään ja reisiään, jotta saat rentoutettua jännittyneitä lihaksia töiden jäljiltä.

Vesimies (20.1-18.2)

Seksi Vesimiehen kanssa voi tuntua hieman matkalta ulkoavaruuteen. Hän nimittäin rakastaa kaikkea erikoista ja outoa, ja uuden Vesimies-kumppanin kanssa saattaakin joutua kokemaan mitä erikoisempia asioita vällyjen välissä. Myös mitä erikoisemmat asiat saavat hänet syttymään, kuten avaruusolioista tai unelmista puhuminen.

Kalat (19.2-20.3)

Stimuloi Kalat-horoskooppimerkin edustajan mielikuvitusta niin olet vahvalla pohjalla. Sytytä kynttilöitä, vaihda makuuhuoneen lamppuun punainen valo ja levitä sängyn päälle ruusunlehtiä. Tee makuuhuoneeseen todellinen muutos arjesta, niin seksi Kalat-horoskooppimerkin edustajan kanssa vie sinut täysin toiseen maailmaan.

Oinas (21.3-19.4)

Oinas-horoskooppimerkin edustaja sattuu kovaäänisistä leikeistä. Hän ei kehu itseään, mutta tekee kyllä ääntelemällä selväksi, kuinka hyvältä hänestä tuntuu. Oinaat haluavat myös harrastaa seksiä sellaisessa paikassa, missä he voivat pitää niin kovaa ääntä kuin ikinä haluavatkaan. Hän tarvitsee itselleen seksikumppanin, joka antaa hänen irroitella ja pitää ääntä.

Härkä (20.4-20.5)

Jätä mansikat ja kermavaahto kotiin: Härkä rakastaa ruokaleikkejä kotona, mutta tarvitsee kuitenkin jotain muuta sytyttääkseen kipinänsä roihuavaan liekkiin. Kokeile viettää viini ja juusto -iltaa rakkaasi kanssa niin, että hän saa syödä herkut vatsaltasi. Tai keskeytä joku kerta illallinen, jotta voitte harrastaa seksiä keittiössä.

Kaksoset (21.5-20.6)

Kaksoset rakastavat sitä, että heidät keskeytetään, kun he harrastavat seksiä. Kiusoittele häntä kesken seksin ja juuri sitä ennen, kun hän on saamassa orgasmin. Kaksoset rakastavat myös esittää muuta kuin he olevat, joten esittele rakkaallesi tulisia roolileikkejä; ne saavat hänet villiksi.

Rapu (21.6-22.7)

Rapu haluaa tuntea olonsa turvalliseksi suhteessa. Herkkyys onkin bensaa hänen seksielämälleen. Hukuta Rapu-horoskooppimerkin edustaja haleihin, pusuihin ja hellyyteen, niin hän on sulaa vahaa käsissäsi sängyn puolella. Teot kertovat enemmän kuin sanat tälle horoskooppimerkin edustajalle.

Leijona (23.7-22.8)

Jotta Leijona-horoskooppimerkin edustaja voi nauttia täysillä menosta makuuhuoneen puolella, hänen tulee tietää, että olet täysin sitoutunut häneen. Kun teet rakkaallesi selväksi, että kunnoitat ja rakastat häntä, ja olet omistautunut hänelle, kipinä roihahtaa liekkeihin vällyjen välissä.

Neitsyt (23.8-22.9)

Neitsyt-horoskooppimerkin edustaja rakastaa puhtautta, joten suihkuseksi saa Neitsyt-miehen tai -naisen villiksi. Näin hän uskaltaa tutkia kroppaasi vapaamielisemmin kuin mitä normaalisti. Anna hänelle paljon huomiota suihkuseksin lomassa, jotta hän näkee, kuinka todella ihailet hänen kroppaansa.

Vaaka (23.9-22.10)

Vaa’at rakastavat kaikkea parisuhteessa. He ovat juurikin niitä horoskooppimerkin edustaja, jotka eivät pelkää kuulla kumppaninsa tunteista. He oikeastaan tarvitsevat sitä saadakseen seksielämänsä toimimaan mahdollisimman hyvin. Jos ihastelet ja kehut Vaakaa, toimii se miltei suorana esileikkinä seksille.

Skorpioni (23.10-21.11)

Skorpioni-horoskooppimerkin edustajat rakastavat sitä, kun heidän kumppaninsa totuttavat heidät kosketteluun pitkin päivää. He rakastavat sitä, että kosketusten intensiivisyys kasvaa iltaa kohden. Kosketukset päivän mittaan tekevät Skorpioneista hulluja himosta.

Jousimies (22.11-21.12)

Jousimiesten heikko kohta on sisäreidet: kiusoittele häntä sivelemällä häntä sisäreisistä sormella tai vaikkapa höyhenellä, niin se stimuloi rakkaan Jousimiehesi seksiviettiä. Tämä tuo Jousimies-horoskooppimerkin edustajista täysin uuden puolen sängyssä; voit saada sellaista kyytiä, mitä et ole vielä koskaan häneltä saanutkaan.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Horoskooppimerkkisi paljastaa mikä on paras uuden vuoden lupaus juuri sinulle

Lue myös: Horoskooppisi kertoo, millainen vanhempi olet lapsillesi - päteekö sinuun?

Lue myös: Kuinka itsevarma todella olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Kilpailut

Uusimmat