Kuva: Shutterstock

Onko sinulla luottamusongelma? Merkit, jotka kertovat karua kieltä

18.04.2018 14:15 - Reija Saarinen

Luottamus on onnellisen suhteen peruskiviä. Siksi siitä kannattaa pitää kiinni.

Onnellinen parisuhde vaatii luottamusta. Molempien pitää saada elää myös sitä omaa elämää ilman, että toinen koko ajan on hengittämässä niskaan tai epäilemässä tekoja.

Mutta mistä sitten tietää, että oma luottamusongelma on mennyt liian pitkälle? On olemassa muutamia sellaisia seikkoja, jotka kertovat suurista ongelmista.

Jos siis alla olevat asiat tuntuvat tutuilta, on aika tehdä jotain muutoksia.

1. Sinulla on jatkuvasti pakonomainen tarve päästä katsomaan kumppanisi puhelinta. Haluat tietää, kenelle hän viestittelee ja miksi. Turvaudutkin ikävään kyttäämiseen aina kun silmä välttää.

2. Sinulle kumppanisi entisten suhteisen kaiveleminen on kuin työtä. Haluat tietää kaiken siitä, millainen heidän suhteensa on ollut ja millainen hänen eksänsä oikein on.

3. Et mielelläsi päästä kumppaniasi ulos ystävien kanssa ilman, että sinä olet mukana. Et vain osaa luottaa siihen, että hän ei tee mitään väärää ja oletkin aina epäilemässä häntä.

4. Jos kumppanisi kertoo olevansa esimerkiksi myöhään töissä, et usko sitä. Kuvittelet aina hänen valehtelevan ja aloitatkin usein riidan tiedustellessasi lisätietoja pitkäksi venyneestä päivästä.

5. Seuraat tarkasti hänen käyttäytymistään sosiaalisessa mediassa. Katsot kenen kuvista hän tykkää ja mitä hän kommentoi mihinkin. Olet järjettömän kiinnostunut siitä, mitä hän somessa puuhaa.

Lue myös: Takerrutko liikaa kumppaniisi? 7 neuvoa, jotka sinun tulisi ottaa haltuun

Lue myös: Parisuhde voi muuttaa mieltymyksiäsi - katso miten

Lue myös: "Suhde, mistä sinun ei tulisi vitsailla" - miehet kertovat, mitä vakava parisuhde tarkoittaa heille

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat