Kuva: Shutterstock

Eikö rakkaudentunnustuksia ole vielä vaihdettu? Horoskooppi paljastaa teot, jotka kielivät syvistä tunteista

19.08.2019 18:15 - Emmi Moilanen

Leijona priorisoi kumppaninsa aina etusijalle, kun taas esimerkiksi rapu on maltillisempi tunteidensa ilmaisussa.

Horoskooppien avulla on hauska tulkita omaa elämäntilannetta tai esimerkiksi parisuhdetta. Your Tango -sivusto selvitti, millainen käytös tai millaiset teot paljastavat rakkauden tunteet, ennen kuin varsinaisia rakkaudentunnustuksia on kerrottu kumppanille ääneen.

Pitävätkö piirteet paikkansa omalla kohdallasi?

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona osoittaa rakkauttaan priorisoimalla kumppaninsa etusijalle jokaisessa asiassa. Onkin todennäköistä, että myös leijonan kumppani saa tuntea olevansa kuin kuninkaallinen, niin hyvää kohtelua hän parisuhteessaan saa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyen kumppani tuntee olonsa huomioiduksi joka päivä, sillä neitsyt muistaa ne pienimmätkin seikat, joista olette puhuneet. Täydellisyyden tavoitteluun taipuvainen neitsyt on usein hyvin kriittinen myös läheisiään kohtaan, mutta rakastuneena tämä piirre hiipuu hänessä taka-alalle.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka inhoaa tavanomaisuutta ja sitä, että hänen oma arkensa rullaa samanlaisia uomia kuin kaikkien muidenkin. Joten samanlaisista tuulipuvuista tai kaavamaisista treffi-illoista kieltäytyminen saattaakin itseasiassa olla rakkaudenosoitus. Vaaka keksii teille kahdelle sen sijaan jotain, joka sopivasti rikkoo kaavamaisen arjen rutiineja.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionit ovat luonteeltaan hyvin intohimoisia, eikä tämä jää heidän elämänkumppaneiltaan huomaamatta. Merkin edustajat osoittavat tunteitaan suurieleisesti niin hyvässä kuin pahassakin, mutta riidat eivät koskaan saa jäädä sopimatta. Yllätyslahjat, -lomat ja pitkien viikonloppujen järjestäminen ovat myös skorpionien erikoisalaa.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies on optimistinen ja elämäniloinen luonne. He näkevät lähimmäisissään aina hyvää ja suurin rakkaudenosoitus on se, että hän seisoo aina kumppaninsa tukena, kannustaen tätä kohti unelmia ja haaveita. Jousimies tuntuu osaavan aina sanoa myös ne lohduttavat sanat, joita läheiset vaikeilla hetkillä tarvitsevat.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris rakastaa kontrollia ja sitä, että langat pysyvät hänen omissa käsissään. Yksi suurimmista rakkauden ja luottamuksen osoituksista merkin edustajien kohdalla onkin se, että hän luottaa asioiden hoitamisen täysin kumppaninsa käsiin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Useat vesimiehet kaipaavat runsaasti omaa aikaa, mutta rakastuneina he viettävät mielellään kaiken mahdollisen ajan kumppaninsa kanssa. Jos siis rakkaudentunnustuksia ei ole vielä lausuttu ääneen, runsas yhteinen aika voikin olla merkki suurista tunteista.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat osoittavat rakkauttaan loputtomalla ymmärryksellään ja anteeksiantavaisuudellaan. Merkin edustajan kumppani tietää, että mistä tahansa aiheesta voi keskustella ilman pelkoa tuomituksi tulemisesta tai ilmiliekkeihin roihahtavasta riidasta.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas osoittaa suuria tunteitaan tekemällä pyyteettömästi tilaa rakkaalleen elämässään – olipa kyse sitten leffaherkkujen jakamisesta, tilan raivaamisesta vaatekaappiin kumppanin tavaroita varten tai treffien järjestämisestä hyvin kiireisen arjen keskelle.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä tunnetaan tähtikartan jääräpäänä, jonka päätä on vaikea kääntää, jos hän on jo jotain ehtinyt päättää. Rakkaidensa kohdalla merkin edustajat kuitenkin sulavat tavanomaista nopeammin, ja he ovat usein heti alusta saakka mukana seurustelukumppanin ideoissa sekä ehdotuksissa.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksonen on rakastuessaan hyvin ajattelevainen, ja voit olla varma siitä, että mielitietty kokee olevansa huomion keskipisteenä täysin. Kaksonen rakastaa persoonallisten lahjojen antamista, jotka ovat mietitty hyvin tarkkaan sekä lahjan saajaa ajatellen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Herkkä rapu osaa taitavasti piilottaa syvimmät tunteensa, mutta rakastuneena hän osoittaa tunteitaan arjen pienin teoin; ruuanlaitto, kotitöiden hoitaminen toisen puolesta sekä annettu jalkahieronta ovat osa rakastuneen ravun tapoja.

Lue myös: Parisuhde voi muuttaa mieltymyksiäsi - katso miten

Lue myös: Kysymykset, jotka tulisi kysyä kumppanilta ensimmäisen seurusteluvuoden aikana – tiedätkö jo vastaukset?

Lue myös: 5 helppoa keinoa tulla onnellisemmaksi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat