Mullistaako tämä käyntikortti naisten iskemisen?

23.05.2012 13:15 - Eeva Rajala

Moni nainen on varmasti viettänyt iltaa tutustumalla uuteen, mukavaan tyyppiin, joka illan päätteeksi ojentaa naiselle käyntikortin. Tämä käyntikortti-kikka kokee kohta mullistuksen.

Ainakin Yhdysvalloissa uudeksi hitiksi ovat tulemassa käyntikortit, missä siteerataan kanadalaislaulajatar Carly Rae Jepsenin uutta hittiä Call Me Maybe. Tavallisen näköisessä bisneskäyntikortissa on lisäksi pätkä kappaleen lyriikoista: Hey I just met you, and this is crazy, but here's my number. So call me, maybe?

Näyttää siltä, että käyntikortti toimii, ja kortin teksti jää salakavalasti naisen mieleen. Boston Phoenix -lehden mukaan Vistaprint-käyntikorttiyhtiö sai pelkästään helmikuun aikana peräti 150 tilausta käyntikorteista. Käyntikorttihitti paljastui, kun Kyle-niminen mies antoi käyntikorttinsa pitämälleen naiselle, joka otti kortista kuvan ja laittoi sen nettiin.

Ystävät innostuivat Kylen ajatuksesta, ja tämän jälkeen käyntikortti-ilmiö on levinnyt laajalle. Kenties jossain vaiheessa samansuuntaiseen ilmiöön törmätään myös Suomessa jonkun suomalaisartistin lyriikoiden kautta. Kuka sanoi, että käyntikorttien aika on ohi?

Kuuntele käyntikortin inspiroinut kappale alta:

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat