Nainen! 10 ohjetta esileikkiin, joka saa sinut ja miehen sekaisin!

03.12.2012 14:45 - Karoliina Kotala

Esileikki voi toisinaan olla herkullisin osa petipuuhia, joka voi parhaimmillaan alkaa jo aamulla. Cosmopolitan-sivusto listasi vinkkejä, kuinka tehdä esileikistä kuumaakin kuumempaa.

1. Pue yllesi seksikkäimmät alusvaatteesi jo aamulla, ja anna rintaliivien olkaimen, alushousujen reunan tai sukkanauhojen varren vilahtaa niin, että miehesi varmasti näkee.

2. Ravintolan tai kadun hämyisessä nurkassa yllätä miehesi kuumalla suuteluhetkellä, joka ei jätä mitään arvailujen varaan.

3. Ollessanne viettämässä iltaa, poistu vessaan ja laita hänelle tuhma tekstiviesti.

4. Nauti piparminttukarkki tai -purukumi ennen suudelmaa, sillä se saa aikaan kihelmöivän tunteen, suutelitpa sitten minne päin kehoa tahansa.

5. Treenaa lantionpohjanlihaksiasi pitkin päivää, ennen yhteistä iltaanne, ja herättelet vartaloasi jo valmiiksi iltaa varten.

6. Herätä miehen vartalo hiljalleen; hivele hänen ihoaan päästä varpaisiin pitäen koko ajan katsekontaktin.

7. Kun seisotte yhdessä kauppajonossa tai vaikkapa hississä purista vartalosi hänen selkäänsä vasten.

8. Suudellessanne, työnnä hänet seinää vasten ja kiedo toinen jalkasi hänen selkäänsä.

9. Pidä valot kiinni, ja johdata mies kohti makuuhuonetta. Se, että ette näe toisianne antaa lisää rohkeutta sanoa ja tehdä asioita, joita valot päällä voisi arastella.

10. Kerro hänelle miten haluat hänen koskettavan sinua ja minne. Tuhmat puheet synnyttävät vahvan mielikuvan siitä, mitä on tulossa.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat