Sinkkunainen - mitä näistä lauseista vihaat eniten?

10.01.2013 11:15 - Niina Jokiaho

On asioita, joita sinkkunaiselle usein kerrotaan - ja joita hän vihaa sydämensä pohjasta!

Alla olevat tilanteet ovat aivan liian tuttuja naisille, jotka etsivät rauhassa sitä oikeaa - toisin kuin ystävät ja sukulaiset luulevat. Listasimme kahdeksan pahinta lausetta jotka sinkkunaiselle usein kerrotaan - ja ajatukset, joita lauseet saattavat herättää.

1. Sinä olet seuraava! Sinä olet seuraava!
Lauseen voi yleensä kuulla yli-innokkaan, ikääntyneen tädin suusta serkun häissä. Joku on myös vastannut kysymykseen "koskas sinun hääsi ovat?" vastakysymyksellä "koska sinun hautajaisesi ovat?".

2. Olet ehkä vain liian nirso?
Moni luulee, että sinkkuuden ydin on tässä. Mutta ei - kuka haluaa naida ensimmäisen tarjokkaan vain siksi, ettei jäisi yksin?

3. Laitoimme sinulle paikan tuonne kulmapöytään.
"Kiitos. Mutta osaan kyllä puhua muustakin kuin legoista, enkä juo pillimehua toisin kuin pöytäseuralaiseni."

4. Hei,näitkö sen L-koodin osan, jossa...
"Kyllä, näin, mutta en ole sinkku siksi, että olisin lesbo - onko avioliitto muka todistus heteroseksuaalisuudesta? Kanssani voi keskustella muustakin kuin television homosarjoista."

5. Pääset vielä aivan varmasti naimisiin!
"Pääsen? Onko kukaan huomannut, että avioliittoja ei enää solmita ikuisiksi? Avioliiton markkina-arvo on viime vuosina jonkin verran kärsinyt."

6. Hmm, ehkä ulkonäkösi houkuttelee puoleensa vääränlaisia miehiä?
"Anteeksi kuinka? Pukeutuminen? Tekipä nainen mitä vain, hän näyttää aina liikaa joko kirjanpitäjältä tai huoralta."

7. Biologinen kellosi taitaa jo tikittää melko äänekkäästi?
Ja höpö höpö! Ettekö muka ole kuulleet naisista, jotka ovat synnyttäneet vielä yli 50-vuotiaina. Esimerkiksi viime vuonna brasilialaisrouva synnytti keisarinleikkauksella kaksi tervettä lasta - esikoisensa - 61-vuotiaana.

8. Kuinka noin ihana nainen kuin sinä, voit vielä olla vapaana..?
"Ehkä siksi, että kaikki saman lauseen aiemmin livertäneet miehet eivät enää uskalla puhua minulle - etkä halua tietää enemmän, usko pois."

Kilpailut

Uusimmat