Noloimmat seksimokat ikinä listattiin - lue uskomattomat tarinat

09.04.2013 20:45 - Rea Tallgren

Cosmopolitan-lehti on listannut  tarinoita siitä, millaisia kaikenlaisia mokia seksiä harrastaessa voi sattua.

Pahimmat seksimokat todistavat, että todellisuus on joskus tarua ihmeellisempää.

" Silmiini oli juuri tehty laserleikkaus. Minulla on kuivien silmien syndrooma, joten silmäni olivat leikkauksen jälkeen todella herkät. No, se ei estänyt minua harrastamasta seksiä poikaystäväni kanssa. Leikimme lahjaksi saamallamme dildolla, joka pyöri todella voimakkaasti, kun poikaystäväni huitaisi sillä vahingossa minua silmään. Verkkokalvoni repesi ja aloin itkeä hysteerisesti. Vahinkoa seurasi sairaalareissu ja poikaystäväni kertoi hoitajalle mitä oli tapahtunut. Myös kaikki odotushuoneessa kuulivat tarinan."

"Kerran päivystykseen tuotiin hysteerinen nainen, joka oli riidellyt poikaystävänsä kanssa autossa. Nainen oli hermostunut poikaystävälleen niin pahasti, että oli napannut tältä autonavaimet, ja piilottanut ne alapäähänsä. Nyt nainen ei kuitenkaan enää löytänyt niitä mistään ja pelkäsi niiden kadonneen sisuksiinsa. Myöskään lääkäri ei niitä löytänyt ja päädyimmekin siihen, että avaimet olivat varmaan tippuneet johonkin auton lähettyville."

"Olen sairaanhoitaja ja kerran potilaakseni tuli vanha luokkakaverini, joka kärsi pahoista vatsakivuista. Hän näytti järkyttyneeltä nähdessään minut ja tunnusti, ettei hänellä oikeasti ollut vatsa kipeänä, vaan jotain ylimääräistä sisässään. Hän oli käyttänyt makkaraa seksileluna, mutta se oli katkennut hänen sisäänsä, eikä hän ollut enää saanut sitä ulos. Sain tongittua makkaranpuolikkaan hänestä pois, mutta uskon, että hän ei katso minua ikinä enää silmiin."

"Pariskunta oli harrastanut kiihkeää seksiä, jonka aikana nainen oli laittanut superpallon miehensä takamukseen. Kaksikko ei kuitenkaan ollut saanut palloa enää omin avuin ulos. He olivatkin hakeutuneet päivystykseen, jossa hoitajatkaan eivät saaneet palloa ulos. Paikalle kutsuttiin kirurgi. Kirurgia odotellessa mies sai yhtäkkiä voimakkaan yskäkohtauksen, ja hänen yskäistessään pallo sinkoutui yhtäkkiä ulos hänen takamuksestaan, ottin seinästä kimmokkeen - ja osui kirurgia päähän juuri hänen kävellessään huoneeseen."

"Poikaystäväni sai pahan allergisen reaktion harrastaessamme seksiä. Vietimme monta tuntia päivystyksessä, jossa jouduimme kertaamaan kaiken, mitä hän oli päivän aikana syönyt, miettiessämme mille hän oli allerginen. Kävi ilmi, että reaktio johtui hierontaöljystä, jota olin ostanut. Öljyn piti olla mansikkaa, ja poikaystäväni oli allerginen pähkinälle. Ilmeisesti sitä kuitenkin oli eksynyt myös öljyn joukkoon."

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat