Asiantuntija paljastaa: Älä kokeile näitä seksifantasioita!

13.04.2013 21:15 - Reetta Haverinen

Erilaisista seksiseikkailuista saa toki unelmoida, mutta kaikkia niitä ei sovi kokeilla tosielämässä. Varsinkaan seuraavia seksifantasioita ei suositella kokeiltavaksi.

Brittiläinen seksiterapeutti Tracey Cox paljastaa, mitkä tutuista seksifantasioista ovat niitä, joita ei kannata tosielämässä testata. Jos siis haaveilet jostain seuraavista, harkitse vielä kertaalleen. Todellisuus voi nimittäin osoittautua karummaksi kuin arvaatkaan.

Kolmen kimppa

Kun pariskunnan sänkyyn hyppää kolmas osapuoli, homma tuppaa usein menemään pahasti pieleen. Mustasukkaisuus ja seksimieltymysten erilaisuus osoittautuvat yleensä suurimmiksi ongelmiksi. Keskustelkaa tilanteesta etukäteen, sillä kolmen kimpat eivät aina vastaa mielikuviamme.

Seksivideon nauhoittaminen

Valitettavaa kyllä, mutta seksimme ei näytä dokumentoituna yhtä hyvältä kuin elokuvien makuuhuonekohtauksissa. Valaistuksen ja kuvakulmien säätäminen on kotioloissa vaikeaa, joten kuvanjälki ei välttämättä ole kaunista katseltavaa. Itsensä näkeminen nauhalta voi olla epämiellyttävä kokemus ja voi saada aikaan jopa itsetuntokriisin.

''Kielletty seksi''

Vaikka haluaisimme piristää omaa seksielämäämme, seksin harrastaminen oman pomon tai miespuolisen ystävän kanssa ei tuo arkeemme sitä kaipaamaamme jännitystä. Todellisuudessa kajoaminen ''kiellettyyn hedelmään'' ei aiheuta mitään muuta kuin tunnon tuskia ja syyllisyyttä, ja johtaa pahimmillaan oman parisuhteen kariutumiseen.

Seksi tuntemattoman kanssa

Yhden illan jutut ovat yleensä alkoholinhuuruisia sähellyksiä. Seksi on epävarmaa hapuilua ja orgasmit eivät räjäytä tajuntaasi. Kun partnerit ovat toisilleen tuntemattomia, ei toisen tunteista niinkään välitetä ja seksi tuppaakin muuttumaan hyvin itsekkääksi suoritukseksi. Kondomin unohtuessa seksistä voi koitua lisäksi vakaviakin jälkiseurauksia. 

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat