Ruma mies panee takaapäin ja pimeässä

11.05.2013 12:15 - Rea Tallgren

Voicen uutistoimittaja Rea on city-sinkku ja oman aikansa Bridget Jones, jolle sattuu ja tapahtuu.

Yritän monesti sensuroida itseäni ja pitäytyä pois seksiaiheista. Näin ei kuitenkaan ole tällä kertaa. Mikäli sinun silmäsi ovat herkät, eivätkä kestä seksiasioita, älä lue pidemmälle.

Aina väitetään, että naiset vaativat saada makuuhuoneessa valot pois päältä, koska he ovat epävarmoja omista vartaloistaan. Naiset piiloutuvat peiton alle seksin alussa, ja kenties jopa sen aikana. Ei väliä, vaikka happi loppuu ja hiki valuu silmiin - suihin otetaan vain lämpimän untuvapeiton alla, pilkkopimeässä tai korkeintaan otsalamppu päässä.

Vain fitnessmallit tai missit voivat kuvitella harrastavansa seksiä kirkkaassa päivänsalossa tai loisteputkilamppujen alla. Suurin osa naisista vaatii kattolampun sammuttamista ja antaa makuuhuonetta valaista korkeintaan kynttilöiden, jotka luovat romanttista valoa vartalolle peittäen virheet armollisesti varjoihin.

Väitetään, että kiihottuneessa tilassa olevan miehen kaikki verenkierto on karannut penikseen, eikä hän näin ollen kykene normaaliin, kriittiseen ajatteluun. Täten voisi siis olettaa, että visuaalisesti minkänäköinen nainen vain riittäisi äksönin hetkellä stimuloimaan miehen eroottista latausta. Näin kenties onkin, mutta siitä huolimatta myös moni mies haluaa sekstailla pilkkopimeässä, hakuammuntaa muistuttaen ympäriinsä sohien.

En suostu uskomaan, että vika on (ainakaan aina) naisessa. Kenties mies ei halua nähdä itseään alasti aktin aikana? Mikäli rinnasta sojottaa muutama harva rintakarva, maha on päässyt talven myötä hieman isommaksi kuin pitäisi, penis taas on käyrä ja hieman liian pieni, eikä kalvakan kelmeä iho miellytä, ei mieskään välttämättä halua suorittaa aktia loisteputkivalojen alla.

Itsetunto-ongelmat eivät varmasti ole pelkästään naisten ongelma, eikä valojen sammuttaminen miehen toimesta välttämättä tarkoita, etteikö hän haluaisi nähdä naista kaikessa kauneudessaan. Ehkä hän vain pelkää vaihtokaupan kostautuvan, mikäli hänen oma peilikuvansa tuottaa hänelle harmaita hiuksia. Ehkä mies jumaloi naista, mutta pelkää, ettei itse ole tarpeeksi hyvä tälle.

Tai ehkä, ehkä yritän vain keksiä tekosyitä sille, miksi jokainen mies on aina sammuttanut valot, ennen kuin olemme harrastaneet seksiä.

Kilpailut

Uusimmat