Pitkän avioliiton salaisuus: Älä siivoa liikaa ja flirttaile appivanhempiesi kanssa

09.12.2013 12:15 - Rea Tallgren

How To Stay Married -kirjan kirjoittanut Jilly Cooper on oli ollut naimisissa 52 vuotta, kun hänen miehensä menehtyi. Nyt Cooper jakaa hyväksi havaitsemiaan, pitkään avioliittoon johtavia vinkkejä kaikille.

How To Stay Married -kirjan vuonna 1969 kirjoittanut Jill Cooper sai kirjan julkaisun aikoihin aikaiseksi melkoisen mediamylläkän. Kirjassaan Cooper sanoi muun muassa, että naisen tulisi harrastaa miehensä kanssa seksiä joka yö ja suostua kaikkeen mitä mies haluaa. Kaiken tämän lisäksi hän kehotti naisia käymään päivittäin töissä ja käyttämään iltapäivät ja illat siihen, että he siivoavat ja leipovat kotona.

Nyt Cooper myöntää, ettei hän itsekään noudattanut ohjeitaan. Vaikka hän kehotti naisia olemaan aina miestensä seurassa huoliteltuja, myöntää hän, että näytti itse usein räjähtäneeltä. Lisäksi hän luisti kotitöistä aina kun hänen miehensä silmä vältti, eikä todellakaan antautunut seksuaalisiin ilotteluihin jokaisena yönä - päinvastoin.

52 vuotta miehensä kanssa naimisissa ollut Cooper on tuore leski ja nyt on naisen mukaan korkea aika kertoa, miten avioliiton saa oikeasti toimimaan - ja kestämään.

Pitkän avioliiton salaisuudet Jill Cooperin mukaan:

  • Yhdessä remontoiminen ei ole ideoista parhaimpia. Sen sijaan se monesti saa aikaan vain riitoja - eikä lopputuloskaan ole usein kehumisen arvoinen.
  • Älä väsytä itseäsi kotitöillä - etenkään siivoamisella. Jos käyt töissä ja sen päälle vielä siivoat maanisesti kotianne, olet pian niin stressaantunut, ettet ole hyvää seuraa kenellekään. Puolisosi arvostaa varmasti enemmän onnellista ja mukavaa vaimoa kuin stressikimppua, joka säntäilee ympäri taloa pölyhuiska kädessään.
  • Päätä jokainen riita nauruun. Älä ole liian ylpeä pyytääksesi anteeksi ja pidä huoli, ettette puolisosi kanssa mene nukkumaan vihaisina.
  • Älä kiinnitä liikaa huomiota kumppanisi ärsyttäviin tapoihin. Jos hän rykii herätessään tai piereskelee aina syötyään makeisia on se toki ärsyttää - mutta toisaalta useat vanhat pariskunnat ovat oppineet rakastamaan juuri niitä toisen osapuolen ärsyttävimpiä tapoja.
  • Flirttaile anoppisi ja appesi kanssa. Saattaa kuulostaa hullulta, mutta Cooperin mukaan se todella toimii. Jos suhtaudut anoppisi mahdollisiin tuiskahteluihin kuin suhtautuisit jonkun silmääsi miellyttävän henkilön leikkimieliseen kettuiluun, tulet selviämään niistä paljon helpommin, pienellä naurulla ja olkien kohautuksella.
  • Ole aktiivinen vällyjen välissä. Suostu kokeilemaan kaikkea, mikä sinuakin voisi kiinnostaa, mutta muista olla rehellinen: kumpikaan osapuoli ei hyödy siitä, jos toinen ei nauti seksistä tosissaan.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat