8 erilaista pariskuntatyyppiä - katso oletteko yksi heistä?

16.12.2013 10:45 - Karoliina Kotala

Luonnollisesti pariskuntia on yhtä monenlaisia kuin ihmisiä yleensäkin. Alla kahdeksan tyypillistä pariskuntatyyppiä ja heidän tuntomerkkinsä.

1. Riitelijät
Kyseinen pariskunta tunnetaan siitä, että heillä on aina meneillään jokin konfilti. Sen sijaan, että he puisivat asiaa kahdestaan he huutoriitelevät äänekkäästi muiden kuullen. Kyseistä paria ei haittaa, että riitely tekee muiden olon epämukavaksi. Parin yhteiselo voi silti jatkua onnellisena pitkään, sillä riidat selvitetään heti ja suhteesta löytyy riitelyn ohella intohimoa muutoinkin.

2. Kuhertelijat
Tämä pari ei koskaan riitele muiden kuullen, ja riitelee tuskin muutoinkaan. Kaksikko on aina tiiviisti yhdessä ja heidän elonsa on yhtä lempeä. Suutelu ja lääppiminen voi kuitenkin ärsyttää muita. Yleensä kuhertelijaparin suhde on melko tuore.

3. Facebook-pari
Kyseinen pari tuntuu kommunikoivan lähestulkoon vain sosiaalisen median välityksellä. Toisin sanoen paria harvoin näkee yhdessä ihmisten ilmoilla, mutta Facebook on täynnä heidän lemmenlurituksiaan toisilleen. Facebookissa yhdellekään ei jää epäselväksi, että nämä kaksi ovat pari ja rakastavat toisiaan syvästi.

4. Pomottaja-alistuja
Tässä suhteessa kaikille on selvää, että toinen on pomo ja toinen suostuu kaikkeen mihin pomo käskee. Jokainen kyseisen pariskunnan ystävä toivoisi, että valtasuhde muuttuisi edes hiukan tasaisemmaksi, mutta sekä alistuja että pomottaja ovat oikein tyytyväisiä tilanteeseen.

5. Ylimielinen pari
Kyseinen pari pitää itseään varsinaisina rakkauden ammattiurheilijoina, jotka tietävät kaiken siitä, kuinka suhdetta hoidetaan. He asettavat itsensä muiden yläpuolelle ja antavat kaikille neuvoja rakkaudessa.

6. Piiloutujat
Kyseinen pari erakoituu täysin ystävistään löydettyään toisensa ja viettää kaiken aikansa kahdestaan kyhnäten. He eivät osallistu kutsuille tai juhliin, eivätkä vietä aikaa muussa seurassa kuin kahdestaan. Lyhyen ajan jälkeen vaikuttaakin siltä, kuin pariskunta olisi kadonnut maan päältä.

7. On/Off-pari
Kyseinen pariskunta rakastaa draamaa ja vaikkeivat he jatkuvasti riitele on heidän suhteensa yhtä myötä- ja vastamäkeä. Toisin sanoen pari on keskellä pahinta kriisiä ja hetken kuluttua jälleen onnellisesyo yhdessä rakkautta täynnä. Kyseinen tyyli voi kuitenkin rasittaa nopeasti ystäväpiiriä, kun kaksikko vuorotellen eroaa ja palaa taas yhteen.

8. Yksikkö
Kyseinen pari elää niin tiukassa symbioosissa, että he ovat enemmänkin yksi oma persoona kuin pariskunta. He näyttävät samalta, pukeutuvat samalla tavalla, ovat kiinnostuneita samoista asioista ja ovat aina samaa mieltä.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat