7 vinkkiä: Flirttaile kuin ammattilainen

15.01.2014 20:45 - Katariina Näreaho

Kun kyse on flirttailusta, avainsana on tehdä se rohkeasti ja anteeksi pyytelemättä.

On hyvä muistaa, ettei ole olemassa vain yhtä oikeaa tapaa flirttailla. Flirttailla voi useilla eri tyyleillä, ja mitä luonnollisemmin sen tekee, sen parempi. Katsekontaktilla ja hymyllä pääsee hyvin alkuun, mutta silmäpeliin tarvitaan muutakin. Näiden seitsemän vinkin avulla sinusta kuoriutuu entistä hauskempi, luonnollisempi ja taitavampi flirttailija.

Ole oma itsesi

Tämä on kaikkein tärkein sääntö flirttailussa. Älä esitä mitään, se kyllä huomataan. Pyri olemaan mahdollisimman luonnollinen ja oma itsesi.

Meiltä jokaiselta löytyy oma tapamme osoittaa kiinnostuksensa. Se voi olla mitä tahansa; nojautuminen ihastusta kohti, tietynlainen puhetyyli, hiusten siveleminen, hänen kätensä hipaiseminen, flirttailun myöntäminen... Nämä ovat klassisia tapoja flirttailla ja kertovat sinun olevan kiinnostunut. Ota kaikki keinot käyttöön, jotka sopivat sinun luonteellesi ja tuntuvat helpoilta tehdä.

Älä turvaudu alkoholiin, ystäviisi tai puhelimeesi

Flirttailu on hauskaa joten nauti siitä kaikin tavoin. Et saa kaikkea sitä iloa flirttailusta irti, jos sorrut kännäämään, turvaudut ystävään tai näppäilet jatkuvasti puhelintasi. Ne tekevät sinusta vain epävarman ja heikon.

Varasta huomio

Tämä liike ei ole seinäruusuille vaan vaatii rohkeutta. Jos lähdet kääntämään huomiota itseesi, vaaditaan sinulta hyvää itsetuntoa ja itsevarmuutta. Osaat myös nauraa itsellesi, vaikka kaikki ei menisikään aivan putkeen.

Anna hänen tehdä aloite

Jos olet epävarma, etkä uskalla itse lähestyä ihastustasi, voit yrittää kiinnittää hänen huomionsa etäältä. Tee itsesi näkyväksi, mutta älä liioittele. Hakeudeu hänen läheisyyteen ja yritä saada katsekontakti. Anna hänen ymmärtää, että olet avoin keskustelulle ja kohtaamiselle.

Jos taktiikka ei toimi, voit kerätä rohkeutesi ja lähestyä häntä itse. On kuitenkin hyvä seurata tiettyjä merkkejä ennen aloitteen tekemistä. Kartoita, onko hän valmis kohtaamaan sinut ja milloin on hyvä hetki lähestyä.

Älä koskaan flirttaile varatulle

Virheitä sattuu, mutta pyri selvittämään ennen siirtoasi, onko hän varattu. Älä missään nimessä aloita silmäpeliä, jos hän on mies- tai naisystävänsä seurassa. Vaikka itse ottaisitkin imarteluna sen, että tuntemattoman henkilö ihastuu kumppaniisi, eivät kaikki koe tätä hyvänä asiana.

Älä nuoleskele

Ole tarkkana kohteliaisuuksien ja kehujen kanssa. Liian runsas hehkuttaminen ja kehuminen vain kostautuvat ja saavat sinut näyttämään nuoleskelijalta. Teeskentelijät kyllä huomataan.

Jos haluat kehua esimerkiksi hänen ulkonäköään, tee se hillitysti ja rehellisesti. Mieti myös, miten ilmaiset kehun. Sen sijaan, että kertoisit hänelle, kuinka paljon rakastat hänen silmiään, sano, että hänen silmänsä ovat hyvin kiehtovat.

Lähesty rohkeasti, myös ryhmää

Jos iskit silmäsi henkilöön, joka on kaveriporukan ympäröimänä, älä heitä hanskoja tiskiin. Ryhmää lähestyminen on aina pelottavampaa, mutta se voi tuottaa jopa paremmin tulosta. Salakuuntele heidän keskusteluaan. Voit sujahtaa mukaan juttuun toteamalla "en voinut olla kuulematta, mutta olen täysin samaa mieltä..." ja jatka keskustelua. Pyri myös huomioimaan porukan muut henkilöt, älä vain ihastustasi.

Nyt rohkeasti flirttailemaan! Jos iskuyrityksesi ei tuota tulosta, älä lannistu. Pahinta, mitä sinulle voi tapahtua on se, että saat rukkaset - mutta siitäkin sinä selviät hengissä!

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat