Tutkimus selvitti: Keinot, joilla nainen saa todennäköisimmin orgasmin

17.03.2014 09:45 - Karoliina Kotala

Tuore tutkimus on saanut selville mielenkiintoista tietoa naisen orgasmista.

Jo aiemmissa tutkimuksissa on selvinnyt, että suhteessa olevan naisen on helpompi saavuttaa orgasmi rakastelun aikana kuin sinkun. Tämä johtuu siitä, että suhteessa olevan naisen on helpompi rentoutua ja nauttia hetkestä.

Seksikouluttaja ja -tutkija Justin Lehmiller perehtyi asiaan teettämällä tutkimuksen, joka käsitti 13 484 koehenkilöä. Tutkimuksessa selvisi muun muassa, että sinkku nainen sai todennäköisimmin orgasmin, mitä useampi seksikumppani hänellä oli ollut aiemmin. Lisäksi orgasmi oli todennäköisempi, jos nainen ei kaivannut kyseiseltä kumppanilta pidempää suhdetta.

Tutkimuksessa selvisi myös hyvinkin tarkkaa tilastoa siitä, mitkä toimet lakanoiden välissä olivat naisen mieleen. Orgasmin todennäköisyys kasvoi 18 prosenttia, jos nainen kosketteli itseään rakastelun aikana. Todennäköisyys kasvoi puolestaan 9 prosenttia, jos mies kosketteli naisen sukuelimiä. Jos mies antoi naiselle suuseksiä, kasvoi orgasmin todennäköisyys yhdeksän prosenttia ja jos nainen puolestaan antoi suuseksiä miehelle, kasvoi todennäköisyys kolme prosenttia. Anaaliseksin harrastaminen nosti orgasmin todnenäköisyyttä puolestaan 15 prosenttia.

Uutisoimme myös hiljattain jälleen uudesta terveyshyödystä, jonka seksi aiheuttaa. Lue uutinen täältä.

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat