4 seksiväittämää miehistä, jotka eivät pidä paikkaansa

20.03.2014 07:45 - Heli Thoren

Moni nainen sortuu luulemaan miehistä liikoja, mitä tulee seksiin. Monesti miehiltä odotetaan myös ajatusten lukemisen taitoa ja ehtymättömiä seksihaluja.

Miehet haluavat seksiä koko ajan

Monet ajattelevat, että mies on aina valmis seksiin. Vaikka tutkimusten mukaan miehet ajattelevatkin seksiä naisia enemmän, tämä ei tarkoita, että mies olisi jatkuvasti seksivalmiudessa. Myös miehillä epävarmuus voi kalvaa tai stressi voi tehdä sen, että seksi ei kiinnosta laisinkaan.

Miehille kelpaa velvollisuusseksi

On toki tärkeää, että suhteessa molempien seksuaaliset halut tulevat tyydytetyiksi. Koska yleisesti ottaen miehet ovat usein seksuaalisesti aktiivisempia kuin naiset, monet naiset ajattelevat, että on pääasia, että mies saa seksiä suhteessa. Miehet eivät kuitenkaan nauti velvollisuusseksistä, vaan suurin nautinto syntyy siitä, kun molemmat haluavat. Jos nainen antaa seksiä velvollisuudesta, se ei tyydytä miestä sen paremmin kuin naistakaan. Myös miehet ajattelevat, että tunne ja intohimo ovat onnistuneen rakastelun takeet.

Miehet eivät syty hellyydenosoituksista

Monesti miehistä ja seksistä puhuttaessa korostetaan, kuinka miehet syttyvät näkemästään. Monessa tapauksessa alaston nainen riittääkin saamaan miehen halut heräämään. On silti väärin kuvitella, ettei miehille olisi tärkeitä myös hellyydenosoitukset ja suloiset sanat. Pitkässä suhteessa niiden merkitys korostuu entisestään.

Miehet tietävät aina mitä tekevät ja ovat itsevarmoja sängyssä

Miehistä ajatellaan usein, että he ovat näppäriä seksipetoja, jotka ymmärtävät pienestä inauksestakin, mitä naiselle tulisi tehdä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Myös mies kaipaa neuvoja, kädestä pitäen ohjeistusta ja kannustusta sängyssä. Yllättävän moni mies tunnustaa olevansa epävarma siitä, mikä naisesta tuntuu hyvältä. Siksi heitä tulisikin malttaa neuvoa, eikä pitää itsestään selvänä sitä, että he tietävät, mitä tehdä.

Lähde: Familyshare.com

Kilpailut

Uusimmat