Ison O:n salaisuus: 9 keinoa saada voimakkaampi orgasmi

13.05.2014 08:45 - Heli Thoren

Asento ja tuhmat tekstiviestit voivat olla tie todelliseen hekuman huippuun.

Muutamalla kikalla orgasmi voi olla vieläkin upeampi kokemus:

Nainen päälle

Asentoa vaihtamalla orgasmin voimakkuuskin voi vaihdella. Kun nainen asettuu miehen päälle, klitoris saa seksin aikana kiihotusta. Kun pareja haastateltiin, naiset kertoivat, että nainen päällä -asennossa orgasmin saaminen oli helpointa ja laukeaminen voimakkainta.

Neuvo

Miehet ilahtuvat neuvoista - ja naisen orgasmin todennäköisyys kasvaa samalla. Neuvo ja kerro, mikä tuntuu sinusta hyvältä.

Opettele

Et voi neuvoa, jos et ensin opettele itse. Itsetyydytys on mahtava tapa oppia tuntemaan itseään ja sitä, mikä tuntuu erityisen hyvältä.

Harjoita lihaksia

Kun käyt pissalla, harjoita samalla orgasmia auttavia lantionpohjanlihaksiasi. Pidätä ja päästä -periaatteella löydät lantionpohjanlihakset parhaiten. Muista harjoittaa lihaksiasi samalla periaatteella aina kun sinulla on luppoaikaa.

Ota riskejä

Tutkimusten mukaan riskien ottaminen yhdessä kumppanin kanssa saattaa auttaa myös nousemaan hekuman huipulle makuukammarissa. Jo pelkästään vaikkapa kauhuelokuvan katsominen yhdessä saa dopamiinin aivoissa erittymään, joka vaikuttaa myös orgasmiherkkyyteen.

Viivytä

Mitä pidemmän aikaa viivytätte orgasmin tuloa, sitä voimakkaampana se loppujen lopuksi tulee. Paras taktiikka on antaa tilanteen edetä melkein loppuun asti, pitää taukoa ja toistaa sama. Näin räjähtävä laukeaminen on taattu.

Hengitä

Harjoittele nautinnon kasvattamista hengittämisen avulla. Tantraseksissä hengittäminen on oleellinen osa seksuaalista nautintoa. Harjoittele hengittämistä masturboidessa. Huomaat nopeasti, minkälainen hengitystekniikka auttaa sinua kipuamaan huipulle.

Olkaa eroottisia

Pornoa pidetään miesten salaisena paheena, mutta mitä jos se olisikin teidän yhteinen ilonne? Katsokaa yhdessä eroottisia elokuvia, kuvia tai asentoehdotuksia. Seksi saa olla hauskaa ja oivaltavaa!

Esileikkiä työpisteellä

Aloittakaa lämmittely seksin suhteen jo työpäivän aikana. Kirjoittakaa tuhmia viestejä toisillenne kesken työpäivän. Kertokaa, mitä aiotte tehdä toisillenne, kun vihdoin pääsette puuhiin. Kun loppujen lopuksi pääsette harrastamaan seksiä, orgasmi tulee takuulla nopeammin ja voimakkaampana kaiken odottamisen jälkeen.


Tiedätkö, mikä on sinun orgasmityyppisi? Lue lisää täällä.

Lähde: Health.com

Uusimmat