7 asiaa, joita taatusti jokainen mies toivoo kullaltaan

31.07.2014 18:23 - Susanna Karttunen

Naisten on usein vaikea ymmärtää miehiä. Vinkit kertovat, mitä asioita miehet toivovat paremmilta puoliskoiltaan.

On totta, että naiset ja miehet ovat erilaisia. Siksi heidän on vaikeaa välillä ymmärtää toisiaan. Amerikanki-sivusto listasi seitsemän asiaa, joita miehet toivovat naiselta parisuhteessa.

1. Kunnioitus

Kunnioitus on yksi niistä asioista, jotka ovat miehelle tärkeitä. He tekevät uisen kaiken mahdollisen sen eteen, että kaverit ja kollegat kunnioittaisivat heitä. Luonnollisesti miehelle on tärkeää myös hänen naisystävänsä kunnioitus. Kunnioituksen puute nimittäin laskee usein miehen itsetuntoa.

2. Arvostus

Miehet haluavat kuulla usein kehuja saavutuksistaan. Parin kehun sanominen miehellesi voi saada hänet todella iloiseksi. Hassua kyllä, monille miehille kehujen kuuleminen naiselta tuo heille yhtä paljon iloa, kuin naiselle se, että mies kertoo rakastavansa häntä.

3. Hymy

Naisen hymy saa miehen usein suunnattoman iloiseksi. Toki hymylle tarvitaan aihetta, mutta ainakaan sen peitteleminen ei kannata. Hymy ja nauravat silmät, niistä pitävät kaikki.

4. Aikaa ajattelemiseen

Kun jotain suurta tapahtuu elämässä, monet miehet tarvitsevat aikaa asian prosessointiin. Naiset puolestaan tietävät usein heti, mitä mieltä he ovat asioista. Sen vuoksi lisäajan antaminen miehelle ei ole huono idea.

5. Kauniilta näyttäminen

Kauniilta näyttäminen ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi meikata paljon ja käyttää kalliita muotivaatteita. Miehet arvostavat paljon enemmän luonnollista kauneutta, eivätkä liikaa yrittämistä. Heistä on mukavaa, jos nainen tekee pientä vaivannäköä näyttääkseen kauniilta juuri omaa miestään varten.

6. Kohteliaisuudet työstä

Miehesi ilahtuu, kun kehut hänen työmenestystään. Mitä ikinä miehesi sitten tekeekään työkseen, naisen kehut ovat hänelle suuri kunnia.

7. Nauru

Naurusi vaikuttaa mieheesi samoin kuin hymysi. Jos hymyilet ja naurat usein, tuntuu todennäköisesti miehestäsikin, että suhteenne on kukassaan.

Uutisoimme aiemmin piirteistä, joita kumppanilta toivotaan. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Amerikanki

Kilpailut

Uusimmat