Paljastusten aika: 12 asiaa, joita naiset tekevät salaa treffeillä

03.10.2014 13:50 - Heli Thoren

Voisi kuvitella, että treffeillä käyminen on yksinkertaista puuhaa. Totuus on - ainakin naisten kohdalla - täysin toinen.

Jokainen sinkkunainen tietää, että treffailu käy työstä. Saatamme esittää huoletonta ja itsevarmaa, mutta pienessä mielessämme pyörii vinhasti monta asiaa. Thrivingceleb.com keräsi yhteen kaksitoista asiaa, joita naiset tekevät salaa treffeillä:

1. Analysoivat menuta

Jos treffeillä mennään syömään, voisi kuvitella, että naiset tilavat sen, mitä tekee mieli. Näin ei kuitenkaan ole, ensin on pohdittava ruokien hintatasoa. Jos mies maksaa, ei kehtaa tilata mitään liian kallista. Jos tilaa juustoburgerin, mies saattaa saada naisesta käsityksen mässäilijänä. Jos tilaa pastaa, sitä voi olla vaikea syödä siististi ja niin edelleen.

2. Pohtivat asua

Ei ole aivan sama, laittaako treffeille farkut vai hameen. Vai sittenkin mekon ja korkokengät? Mitä asullaan haluaa viestittää? Ei saa näyttää liian helpolta, eikä liian tosikolta.

3. Miettivät, mistä puhua

Hyvillä treffeillä keskustelu luistaa kuin itsestään. Mutta aina niin ei ole. Silloin pitää pohtia, ryhtyykö ensi töikseen kertomaan kipeästä erostaan. Viitsiikö kertoa ylenemisestään työpaikalla vai tunteeko mies itsensä uhatuksi?

4. Tekevät salapoliisin työtä

Olisiko tästä miehestä hyväksi poikaystäväksi? Vai jopa ihanaksi isäksi? Se, joka väittää, ettei nainen pohdi näitä asioita treffeillä, valehtelee.

5. Yrittävät välttää hiljaisia hetkiä

Joskus tuntuu siltä, että on parempi puhua - ihan mistä vain - kuin olla hiljaa. Ja se se vasta raskasta onkin: väkisin jutustelu. Mutta sitäkin naiset tekevät, treffi treffien jälkeen.

6. Etsivät kipinää

Tuntuuko tämä vatsanpohjassa asti? Onko mies tarpeeksi kuuma? Kiinnostaako minua todella? Myös nämä mietteet pyörivät naisten mielessä.

7. Pitävät ystävät ajan tasalla

Jokaisella vessareissulla pohditaan, pitäisikö nyt soittaa ystävälle ja kertoa väliaikatietoja. Ainakin yksi viesti on lähetettävä. Siinä kerrotaan, miten treffit sujuvat. Ja kyllä, se on pakko tehdä kesken treffien.

8. Hermoilevat

Naiset pyörittelevät hiuksiaan sormen ympärille, vilkuilevat miestä salaperäisesti ja lipaisevat silloin tällöin huuliaan näyttääkseen seksikkäiltä. Ja tämän kaiken he tekevät täysin tietoisesti - ja aina hieman hermostuksissaan.

9. Poistuvat paikalta

Jos treffit menevät todella huonosti, naiset keksivät keinon poistua paikalta. Kissa pitää ruokkia tai ystävällä on kriisi, tekosyy löytyy aina.

10. Pyrkivät kuulostamaan mahdollisimman fiksuilta

Naiset tekevät kaikkensa, jotta he kuulostaisivat ja vaikuttaisivat mahdollisimman fiksuilta. Naiset saattavat jopa väittää tietävänsä enemmän asioista ja tuntevan enemmän ihmisiä kuin todellisuudessa tekevätkään.

11. Saapuvat paikalle myöhässä

Sen jälkeen, kun naiset ovat kolmekymmentä kertaa vaihtaneet vaatteensa, kokeilleet neljää eri kampausta ja viittä eri huulipunasävyä, ihmetteleekö joku vielä, miksi aikataulu petti? Myöhästyminen treffeiltä on enemmän sääntö kuin poikkeus.

12. Pukeutuvat epämukavasti

Hame kiristää, topin materiaali kutittaa ja korkokengät painavat varpaita. Mutta mitä sitä ei tekisi onnistuneiden treffien takia?


Miksei ihastuksesi ole vieläkään pyytänyt sinua treffeille. Syy siihen voi löytyä täältä.

Lähde: Thrivingceleb.com

Kilpailut

Uusimmat