Mikä seksiasento on miehen mieleen? Katso mitä se kertoo hänestä

13.01.2015 21:15 - Reija Saarinen

Miehen lempiseksiasennosta voi päätellä myös jotain hänen luonteestaan.

Seksiasentoja on lukemattomia ja usein sängyssä vain taivas on rajana. Toiset ovat innokkaita kokeilemaan lähes kaikkea, toiset taas pitäytyvät mieluummin tutussa ja turvallisessa. Mitä miehen lempiseksiasento sitten hänestä kertoo?

Lähetyssaarnaaja

Jos miehen lempiasento on lähetyssaarnaaja, saattaa se kertoa pienestä luovuuden puutteesta. Hän on ehkä mies, joka ajattelee rauhallisen ja kynttilänvalossa tapahtuvan seksin olevan juuri sitä mitä jokainen kaipaa. Ammatiltaan hän saattaa hyvinkin olla tilintarkastaja.

Doggy Style

Jos miehen lempiasento on Doggy Style, on hän todennäköisesti peppumiehiä. Hän perustaa enemmän Nicky Minajista kuin Keira Knightlystä. Hänen internetselaimensa historiasta löytyy enimmäkseen peppuun liittyviä hakusanoja.

69

Mies, jonka lempiasento on 69, joka nauttii pienistä haasteista. Hän on myös tyyppi, joka usein tekstailee ajaessaan ja käyttää läppäriään vessassa ollessaan. Hän luulee voivansa tehdä montaa asiaa yhtä aikaa, mutta todellisuudessa hän on enemmänkin levoton.

Nainen päällä

Jos miehen lempiasento on se, että nainen on päällä, on hän melko varmasti laiska. Hän on myös ehkä se tyyppi, joka harvoin osallistuu kotitöihin. Hän vaan toivoo, että nainen tekee kaiken työn.

Lusikka

Lusikkaa rakastavat miehet ovat usein melko väsyneitä. Tämä on suhteellisen helppo asento, eikä vaadi suuria kummaltakaan. Tämä on myös usein tyyppi, joka katselee mielellään sarjoja läppäriltään sängyssä maaten.

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat