Kuva: AOP

Mitä lempiruokasi kertoo seksielämästäsi? Katso hulvattomat kuvaukset

15.03.2016 21:15 - Emma Ylistalo

Leikkimielinen lista paljastaa mieltymyksesi makuuhuoneen puolella.

Olit sitten suolakurkkujen imeskelijä tai tikkarin lutkuttaja, saattaa lempiruokasi paljastaa sinusta paljonkin. Voice.fi -sivuston toimitus löi viisaat päänsä yhteen ja kokosi listan, joka paljastaa, mitä suosikkiruokasi kertoo seksimieltymyksistäsi.

Lue kieli poskessa kirjoitettu lista alta ja katso mitä se paljastaa sinusta.

Salaatti: Sinulle tärkeintä seksin harrastamisessa on kulutettujen kalorien määrä. Tykkäät vaihdella asentoja ja mitä hankalampi asento, sitä parempi. Kunnon polte lihaksissa saa sinut nauttimaan. 

Lihamakaronilaatikko: Lähetyssaarnaja aina lauantaisaunan jälkeen ennen jännittävää lottoarvontaa. Lottoarvonta onkin mielestäsi kaksi kertaa kiinnostavampi kuin vällyjen välissä peuhaaminen. 

Pizza: Sinulle seksi toimii paloiteltuna pienempiin palasiinkin. Voit lämmitellä kumppaniasi pitkin päivää, kunnes liu’utte yhdessä kliimaksiin. Sinusta seksi on taivaallista – mutta kuten pizzaakin, sitäkin kannattaa nauttia kohtuudella, ettei olo jää raskaaksi.

Juustonaksut: Tiedät, että jos pääset vehtailun makuun, et pysyt enää lopettamaan. Seksiin ja juustonaksuihin pätee mielestäsi täysin samat lainalaisuudet; rakastat molempia ja voisit nauttia niistä päivät pitkät, mutta tiedät, että lopulta elämään ja ruokavalioon tarvitaan muutakin sisältöä.

Raakasuklaa: Rakastat tantraseksiä. Sinulle tunnelma on tärkeää; kunnon rakastelu edellyttää kynttilöitä, tunnelmallista musiikkia ja juuri oikean hetken. Kuten raakasuklaalevyissäkin, myös seksissä ulkoinen olemus on sinulle tärkeää ja kumppanisi ovatkin yleensä hyvännäköisiä.

Smoothie: Nautit nestemäisistä aistimuksista suussasi. Näin ollen nielet aina, kun mahdollista, sillä ethän halua luonnon oman proteiinijuoman menevän hukkaan.

Kasvissosekeitto: Nautit suunnattomasti liukkaasta menosta ja siksi oletkin liukuvoiteen suurkuluttaja. Niitä sinulta löytyy monessa eri maussa. Kokeilet myös mielelläsi uusia variaatioita vanhoista asennoista, tosin vaihtelevalla menestyksellä.

Sushi: Nautit seksistä, jossa tuoksut ovat vahvasti mukana. Nautit etenkin kumppanisi nuuhkimisesta ja viihdyt paljon suu kiinni hänen sukukalleuksissaan.

Pasta: Olet sängyssä todellinen casanova, joka huomio rakkaansa kaikin mahdollisin keinoin. Nautit hellästä ja aistillisesta seksistä, joka kestää tunteja.

Hampurilainen: Olet intohimoinen ja nautit pikaisesta toiminnasta. Et erityisemmin perusta pitkästä esileikistä, sillä harrastat seksiä ainoastaan ihmisten kanssa, jotka saavat sinut kuumaksi jo pelkällä katseellaan. Nopean toiminnan harrastajana myöskin turha siveellisyys ja siisteys on toisarvoista. 

Banaani: Tarvinneeko tätä edes selittää? Sängyssä pidät oraaliseksistä miehen kanssa. Sinulla on syvä ja venyvä kurkku, josta saat paljon kehuja. 

Lue myös: 11 kertaa, kun elokuvat valehtelivat meille seksistä

Kilpailut

Uusimmat