Facebook muuttuu Tinderin kaltaiseksi - kohta Messenger kertoo, kuka haluaa tavata sinut

10.09.2017 08:30 - Teknavi / Petri Tapala - mobiili.fi

Onko Facebook-kavereissasi joku, keneen olet ihastunut? Pian Messengerin kautta voit nähdä, haluaisiko hänkin tavata sinut.

Facebookin käyttäjät ovat tottuneet tuoreisiin, mutta varsin tutulta tuntuviin ominaisuuksiin. Seuraava, nyt testissä oleva lisäys muistuttaa varsin läheisesti Tinderistä tuttua kaavaa.

Uuden ominaisuuden tarkoituksena on Facebookin tiedottajan mukaan ”helpottaa ihmisiä tapaamaan toisiaan”, ja se toimii käytännössä täsmälleen kuten Tinder. Jatkossa Facebook Messenger kertoo haluttaessa tuttavista, jotka olisivat mahdollisesti kiinnostuneita tapaamisesta. Ehdotukseen voi vastata joko ”Kyllä” tai ”Ei kiitos”, ja ilmoituksen saa vain, mikäli molemmat osapuolet vastaavat myöntävästi. Tinderistä poiketen Messenger siis ehdottaa tapaamista vieraiden ihmisten sijaan jo valmiiksi kaverilistalla olevien henkilöiden kanssa.

Facebook on jo aiemmin lisännyt sovellukseensa muun muassa Snapchatista tuttuja ominaisuuksia, kuten tietyn ajan kuluttua katoavat viestit ja tarinatoiminnon, jotka ovat olleet käytössä jo pidemmän aikaa. Nyt näyttäisi siltä, että seuraava aluevaltaus olisi mahdollisesti deittailusovellukset. Toisaalta, onhan Facebook ehdotellut käyttäjille uusia ja lähellä majailevia kavereita jo vuosien ajan, eikä uudistuksen tarkoituksena varsinaisesti ole deittailu, vaikka hyvin lähellä käydäänkin.

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat