Nokia 7.1:n myynti alkaa maanantaina Suomessa - hintaa 379 euroa

03.11.2018 14:45 - Teknavi / Erno Konttinen - mobiili.fi

Uutuuden etu- ja takapuoli ovat lasisia, kun taas reunukset ovat 6000-sarjan alumiinia.

HMD Global on aloittanut vajaa kuukausi sitten julkistetun Nokia 7.1:n ennakkomyynnin. Kauppoihin uutuus saapuu ensi viikon maanantaina 5. marraskuuta. Hintaa Nokia 7.1:llä on 379 euroa.

Nokia 7.1:ssä on 5,84 tuuman PureDisplay-näyttö 19:9-kuvasuhteella ja Full HD+ -tarkkuudella. 

- Olemme hyvin ylpeitä HMD-tiimissä voidessamme tarjota kuluttajille älypuhelimen, jossa eri sisältötuottajien, kuten esimerkiksi Netlixin ja Amazonin, HDR-sisältö on lähes elokuvateattereiden tasoa, sanoo HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

Uutuuden etu- ja takapuoli ovat lasisia, kun taas reunukset ovat 6000-sarjan alumiinia. Nokia 7.1 tulee myyntiin Suomessa kahdessa värissä, jotka ovat sininin Gloss Midnight Blue ja harmaa Gloss Steel.

Laitteen sisuksissa on Qualcommin keskitason Snapdragon 636 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on neljä gigatavua RAM-käyttömuistia. Tallennustilaa Suomessa myytävässä mallissa on 64 gigatavua ja lisätilaa Nokia 7.1:een saa muistikortin avulla. Nokia 7.1:ssä on tällä hetkellä Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmäversio, mutta se on pian päivitettävissä Android 9 Piehen.

Lue myös: Räppäri Ville Galle ajelee hybridiautolla: "Pitää ajatella luontoa ja tulevaisuutta"

Lue myös: Instagram-videopuhelut toimivat nyt jopa kuuden henkilön ryhmässä

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat