Kuva: Fotolia

Miten erotat intuitiosi antamat varoitusmerkit? Kuuntele kehon viestejä

08.05.2017 10:00 - Anna Hopi

Intuitiosi viestii sinulle joka hetki.

Jokaisella ihmisellä on taito kuunnella omaa intuitiotaan. Pienellä harjoituksella vaistosi varoittaa selkeämmin asioista, jotka eivät ole sinua varten, ja myös kertoo mahdollisuuksista, johon sinun kannattaa tarttua. Intuitio voi kertoa sinulle monella tapaa, mikä on oikea suunta elämässäsi kullakin hetkellä.

1. Kysy keholtasi

Sinulle on tarjottu työtä, mutta et ole varma, pitäisikö tehtävä ottaa vastaan. Istu ja sulje silmäsi. Hengitä syvään muutama kerta, kunnes tunnet olosi tyyneksi. Kysy keholtasi, pitäisikö ottaa työ. Kuvittele sitten ottavasi työ vastaan. Kuuntele, miltä kehossasi tuntuu. Jos olosi on hyvä, se on keholta "kyllä"-vastaus. Jos tunnet uupumusta ja painostavaa tunnetta vatsanpohjassa, se on kehon "ei" -vastaus.

(kuva: Fotolia)

2. Näe positiiviset merkit

Olet aina pitänyt onnenapiloista. Jonain päivänä, kun olet menossa lottoamaan, näet matkallasi monta kerta onnenapiloita ikkunoissa ja mainosteksteissä. Päätätkin loton lisäksi ottaa myös luontoarvan, jolla saat keskikokoisen voiton. Saatat tämän jälkeen huomata "onnenapiloita" ympärilläsi aina kun tarvitset rohkaisua, tai olet menossa elämässäsi oikeaan suuntaan.

3. Näe varoitusmerkit

Olet keskellä keskustelua ystäväsi kanssa ja tilanne menee jännittyneeksi. Saatat katsella ympärillesi ja näet ohi ajavassa rekka-autossa kylkitekstin, jossa lukee "pysähdy". Saatat huomata, että kun hidastat tahtia, ja esimerkiksi poistut keskustelusta, tilanteen jännitys laukeaa, etkä päädy ainakaan riitelemään ystäväsi kanssa.

4. Kysy ja päästä irti

Intuition äänen kuulee siten, että uskaltaa kysyä suoran kysymyksen.

Onko tämä työpaikka hyväksi minulle?

Onko tämä ihminen minulle Se Oikea?

Sopiiko punainen liha vatsalleni?

Kumpi on parempi lomakohde, Mallorca vai Kreikka?

Kysy, ja luota, että saat vastauksesi. Keskity sitten tekemään jotain muuta.

(kuva: Fotolia)

5. Nuku yksi yö ennen isoa päätöstä

Jos tehtävänäsi on iso päätös, kannattaa nukkua yön yli ennen päätöksen tekoa. Voi olla, että unessasi saat vastauksen kysymykseen. Voi olla, ettet muista mitään yösi unesta, mutta tiedät vaistomaisesti heti aamulla, mitä tehdä, kun heräät.

Lähde: Mind Unleashed.

Lue myös: Oletko hukannut intuitiosi? 6 paljastavaa merkkiä

Lue myös: Miten hyödynnät intuitiotasi, Lauri Tähkä?

Kilpailut

Uusimmat