Kuva: Shutterstock

Tankkaa c-vitamiinia flunssakautena - 9 ruoka-ainetta, joissa sitä on enemmän kuin appelsiineissa

05.09.2018 16:15 - Emmi Moilanen - Luettu 1 861 kertaa

Esimerkiksi punainen paprika on loistava lisä ruokavalioon.

Appelsiinia pidetään perinteisesti erinomaisena c-vitamiinin lähteenä. Kyseistä vitamiinia tankataan esimerkiksi flunssan ehkäisemiseksi ja sen oireiden lievittämiseksi. Jos flunssaoireet vaivaavat ja kaipaat vaihtelua appelsiinien tilalle, Women’s Health -sivusto listasi muut hedelmät ja vihannekset, jotka sisältävät enemmän c-vitamiinia kuin tämä oranssi hedelmä.

9 hyvää c-vitamiinin lähdettä:

Paprika

Papaija

Guava

Parsakaali

Mansikat

Keltaiset kiivit

Vihreä chilipaprika

Kyssäkaali

Ananas

Lue myös: Kuiva iho, väsymys, nivelkipu... 6 tavallista oiretta, jotka kielivät C-vitamiinin puutteesta

Lue myös: Addiktoivimmat ruoat listattiin - löytyykö oma suosikkisi listalta?

Lähde: Women’s Health

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat