Kuva: Shutterstock

Klassikkomanikyyri julkkisnaisten tyyliin – ihanat ideat trenditietoiselle ja perinteitä vaalivalle

16.01.2020 16:45 - Emmi Moilanen

Ranskalainen manikyyri pitää pintansa vuosikymmenestä toiseen.

Olemme aikaisemmin kirjoittaneet suklaakynsien olevan yksi trendikkäimmistä manikyyreistä tällä hetkellä. Jos kuitenkin kaipaat perinteisempää lakkausta, mutta modernilla twistillä, kokosimme alas julkkisnaisten tyylinäytteitä klassisesta ranskalaisesta manikyyristä.

Alta näet inspiroivat tyylit niin perinteiseen makuun kuin räväkkyyttä kaipaavallekin.

Bella Hadid

Huippumalli Bella Hadid toi perinteiseen lakkaukseen mielenkiintoisen yksityiskohdan, sillä valkoisen lakan siirtymäkohta on muotoiltu terävään, kolmiomaiseen muotoon.

Kylie Jenner

Seurapiirikaunotar Kylie Jenner tunnetaan tyyppinä, joka suosii tyylissään näyttäviä kynsiä. Alta näet Jennerin version perinteisestä manikyyristä, johon sopii loistavasti myös liukuvat ja näyttävät värit.

Ariana Grande

Myös artisti Ariana Grande on ranskalaisen manikyyrin ystävä. Lakkaus näyttää kauniilta myös pyöristetyissä, ovaalin muotoisissa kynsissä.

Danielle Priano

Julkkiskampaaja Danielle Priano suosii klassista manikyyriä modernilla twistillä. Kynnen kärki on lakattu mustaksi ja tasaisen rajan sijaan väri mukailee kolmion kärkeä.

Beyoncé

Laulaja Beyoncé on esitellyt Instagram-tilillään perinteistä ranskalaista manikyyriä, joskin lyhyiden kynsien sijaan hän luotti pitkään malliin.

Lue myös: Logokynnet ovat megahitti! Mikä näistä kahdeksasta on suosikkisi?

Lue myös: "Suklaakynnet" ovat tämän hetken trendikkäin manikyyri - lakkaus, jota myös Bella Hadid on suosinut

Lue myös: Aiheuttaako meikki finnejä? Ihoasiantuntija vastaa

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat