Kuva: Shutterstock

Kyykyistä enemmän irti - kolme tehokasta variaatiota tuttuun liikkeeseen

15.03.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kyykky on yksi tehokkaimmista treeniliikkeistä.

Kyykky on treeniliike, joka on varmasti tuttu jokaiselle. Se on tehokas ja helppo, joten jokainen voi ottaa sen osaksi treeniään.

Peruskyykky on aina tehokas, mutta onneksi on olemassa myös erilaisia variaatioita, joiden avulla kyykkytreenin voi viedä uudelle tasolle. Personal trainer Kayla Itsines vinkkaa omalla Instagram-tilillään kolmesta tehokkaasta variaatiosta, jotka kannattaa ottaa osaksi omaa treeniä.

Ensinnäkin tehokkuutta voi lisätä myös kotona painojen tai vastuskuminauhan avulla. Jo näiden mukaan ottaminen tehosta treeniä, mutta sen lisäksi erilaisilla tempoilla tehdyt kyykyt kannattaa ottaa mukaan treenin. 

Itsines vinkkaa kolmesta liikkeestä, jotka saavat poltteen varmasti tuntumaan. Ensimmäinen on peruskyykky, jossa kyykätään mahdollisimman alas. Toinen on kyykky, jossa pumpataan alhaalla kaksi kertaa ennen ylös nousua. Kolmannessa liikkeessä mennään hitaasti alas, ollaan kyykyssä tovi ja noustaan jälleen ylös. 

Jos siis haluat tehostaa kyykkytreeniä, nappaa Itsinesin vinkit talteen. Tarkemman ohjeen voit katsoa alla olevalta videolta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä

Lue myös: Kyykky on todellinen superliike - katso, montako kertaa se kannattaa tehdä viikossa tulosten saamiseksi

Lue myös: Inhoatko kyykkyjä? Pepputreeni, joka sisältää neljä muuta tehokasta liikettä

Kilpailut

Uusimmat