Tiesitkö? Purkan jauhaminen tekee kasvoista vanhemman näköiset

24.07.2013 20:15 -

Kasvojen iho altistuu päivittäin rupsahtamista edistäville haittatekijöille. On tiettyjä asioita, joita kannattaa vältellä.

Toistaiseksi ikuisen nuoruuden lähdettä ei kiivaista yrityksistä huolimatta ole löydetty. Alla olevat neljä asiaa vanhentavat kasvoja radikaalimmin, joten niitä välttämällä voit pelastaa sen, mikä pelastettavissa on. Muista kuitenkin, että rypyt ovat merkki elämästä - ja naururypyt hauskasta sellaisesta.

Tupakointi

Tupakoinnissa ei taida olla mitään hyvää., etenkään jos haluat säilyä nuorekkaana ja hyvännäköisenä. Joka kerta kun poltat tupakan, hengität myrkkyä ja karsinogeeneja, jotka vahingoittavat elimistöäsi ja suurinta elintäsi, ihoasi. Kaiken lisäksi jatkuva tupakan imeminen aiheuttaa ryppyjä huulten ja suun ympärille. 

Sokeri

Runsassokerinen ruokavalio ei ole ainostaan vahingollinen vartalollesi, vaan myös ihollesi. Tutkijoiden mukaan sokeri vahingoittaa kehossasi tärkeitä proteiineja, kuten kollageenia ja elastiinia, jotka pitävät ihosi kimmoisana. Kun proteiinit alkavat tuhoutua, niistä tulee kuivia ja hauraita ja samalla ne menettävät kyvyn pitää ihosi kireänä ja täyteläisenä. Tämän seurauksena ihostasi tulee roikkuva ja ryppyinen.

Stressi

Stressi vanhentaa ennenaikaisesti. Stressi heikentää immuunisysteemiä, altistaa sydän- ja verisuonitaudeille ja heikentää yleistä hyvinvointia. Paras keino välttää tätä, on oppia hallitsemaan omaa stressinsietokykyä.

Purkka

Lääkärit ovat tehneet havainnon purkkaa pureskelevien aikuisten ja kasvojen alueen ryppyjen yhteydestä. Jatkuva purkan jäytäminen saattaa nimittäin aiheuttaa ihon löystymistä, joka jättää ihoosi ryppyjä.

Lähde: Chickrx.com

Kilpailut

Uusimmat